Magazin > VIP
2615 ogledov

Uau, kakšen skriti talent Katarine Benček, to morate slišati!

Katarina Benček Mediaspeed
Lepotica ima talent, ki ga je doslej skrivala …

Katarina Benček, podjetnica in pisateljica, ki se v zadnjem času posveča predvsem spletnem marketingu, je na Instagramu pokazala, da je nadarjena tudi za glasbo. V prelepem ambientu hotela Bled Rose je sedla za bel klavir in zaigrala kot prava profesionalka. Marsikdo namreč ne ve, da je Katarina naredila nižjo glasbeno šolo in se klavir učila igrati kar osem let. 

"Zadnje čase ne igram pogosto, saj je pianino, ki sem ga imela v svojem stanovanju, sedaj pri sestri. Note pa znam še vedno brati. Tudi, če dolgo časa ne igraš, ti to znanje ostane, tako da imam željo, da bi nekoč imela čisto svoj beli klavir," je zaupala Benčkova, ki je romantično skladbo zaigrala svojemu partnerju Marku Povloviću, s katerim sta pred kratkim proslavila prvo obletnico ljubezni. Prav Marko pa je razlog, da se je Katarina z Balija preselila nazaj v Slovenijo. 

Marko in Katarina pa imata tudi veliko skupno strast in to so potovanja. Letošnje poletje sta se odpravila raziskovati Hrvaško in Slovenijo, zabavne in slikovite dogodivščine pa lahko spremljate na njunih Instagram profilih. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s been more than 10 years since I stopped playing piano 🎹 • (swipe to the left to check if I still know how to do it) ——————————————- It was love/hate relationship at first sight 🤷🏼‍♀️ I loved the sound of piano but I hated that everyday drill and practice • so we had that “relationship” for long 8 yrs when I decided it’s time so say goodbye • and at first I didn’t miss it at all - but now whenever I see piano it brings me all the nice memories back and I’m 100% sure that my future house🏡will have a piano room! Btw swipe to the left for a video of me playing piano and the only “song” I remember how to play it without notes 🎵• Dress 👗 by @sanjskaobleka Location: @bled_rose_hotel ———————————— #piano #pianoplayer #pianomusic #pianolove #pianosolo #piano🎹

A post shared by KATARINA Bencek✈Travel | Style (@katarina_bencek_) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice