Magazin > VIP
95 ogledov

Umrl Corey Haim

Corey Haim
1/7
Žurnal24 main
V starosti 38 let je umrl igralec Corey Haim, ki je zaslovel v osemdesetih letih.

Corey Haim je umrl v zgodnjih jutranjih urah v Los Angelesu. Po prvih podatkih je za njegovo smrt kriv prevelik odmerek zdravil. Po vsej verjetnosti je šlo za nesrečo in ne samomor.Haim se je zgrudil v maminem stanovanju, poleg njega pa so našli štiri stekleničke predpisanih zdravil.

Haim je imel simptome gripe in zato jemal zdravila, je potrdil policist Wiliam Mann. "Lahko, da je podlegel bolezni, ki jo je imel, lahko pa, da so bile krive droge. Kdo bi vedel? Znano je, da je imel v preteklosti probleme z drogo,“ je medijem sporočil Mann.

Novinarji so s Haimom govorili pred slabim mesecem, ta pa jim je trdil, da je z drogami opravil.

Haim se je rodil v Kanadi, zaslovel pa je v osemdesetih letih s filmom The Lost Boys

Zelo sramežljivega Haima je k igri spodbudila mama, ki mu je hotela povečati samozavest. Mladega Haima igra ni preveč zanimala, raje je igral hokej, zbiral stripe in se posvetil glasbi.

Prva odmevnejša vloga je bila vloga Larryja v kanadski družinski humoristični seriji The Edison Twins, ki se je predvajala od 1982 do 1986. V kinematografih pa se je Haim prvič pojavil leta 1984 s filmom Firstborn, kjer je igral s Sarah Jessico Parker in Robertom Downeyjem Jr. Po nekaj manjših vlogah je igral paraplegika v filmu, posnetem po romanu Stephena Kinga, Silver Bullet. V filmski industriji je njegovo ime vedno več veljalo, opazili pa so ga tudi kritiki in ga nagradili z nagrado mladih igralcev.

 

Ena njegovih večjih vlog je bila ob Kerri Green, Charlieju Sheenu in Winoni Ryder v filmu Lucas.

 

Med njegove večje dosežke spadata še filma License to drive in Dream a Little Dream.

S Coreyjem Feldmanom sta bila znana kot The Two Coreys (Dva Coreyja). Z njim je Haim posnel tudi istoimenski resničnosti šov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.