Magazin > VIP
12 ogledov

Umrl je Macho Man

Oooooooohhhh Yeaaahhhh! (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Na Floridi je umrl eden najbolj znanih rokoborcev na svetu, Randy "Macho Man" Savage. Njegov avtomobil je treščil v drevo, še pred tem naj bi doživel srčni napad.

58-letni Randy Savage s pravim imenom Ralph Mario Poffo je vozil svojega dve leti starega jeepa wranglerja, ko je iz neznanega razloga izgubil oblast nad vozilom, zapeljal prek robnika s ceste in se čelno zaletel v drevo. Poleg njega je bila v avtomobilu tudi njegova žena, ki pa je bila le lažje poškodovana.

Policija domneva, da je Macho Mana še pred nesrečo doživel srčni napad, a bo natančne vzroke smrti pokazala šele avtopsija.

Randy Macho Man Savage | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Profesionalni rokoborec Macho Man je bil ena največjih zvezd tega športa, bil je tudi prvak verzije WWE in se občinstvu vtisnil v spomin po svojih vzklikih "Ooooooooohhhhh yeaahh", poroča CNN. Po upokojitvi leta 1993 je postal reklamni obraz za znano prehrambeno tovarno.

Na smrt slavnega rokoborca so se že odzvali v zvezi WWE, pretreseni so tudi nekdanji nasprotniki iz ringa. Njegov največji rival Hulk Hogan, s katerim sta v 80. letih bila nepozabne borbe, nato postala tesna prijatelja, a se po prepiru za 10 let odtujila, je na Twitterju napisal: Popolnoma sem povožen. Imel je tako veliko življenja v svojih očeh. Filmski zvezdnik Dwayne "The Rock" Johnson pa je zapisal: Počivaj v miru, Randy "Macho Man" Savage. Bil si eden mojih otroških vzornikov in herojev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.