Magazin > VIP
16113 ogledov

Umrla zvezda Sanjskega moškega

Hailey Merkt Instagram
Bolezen se ne vrnila.

Zvezda resničnostne oddaje The Bachelor, ameriške različice šova Sanjski moški, Hailey Merkt, je v petek po pogumnem boju z levkemijo za vedno zaprla oči.

"Hailey se je s tem potovanjem soočila z nepredstavljivo močjo, milino in nesebičnostjo," so ob njeni fotografiji zapisali njeni domači in dodali: "Njena odločnost, pogum in volja do življenja so presegli vsak časovni načrt, ki so ji ga dali zdravniki." V izjavi so še zapisali, da je Merkt zadnje dni preživela "obkrožena z ljubljenimi" in "počela, kar je najbolj ljubila, brez obžalovanja."

Merkt, ki je dočakala le 31 let, je s svojimi sledilci na Instagramu delila vzpone in padce svoje bitke z rakom. Opisovala je, kako se je včasih trudila jesti in kako ni mogla iz postelje, da bi se stuširala. Delila pa je tudi veselje, ki ga je našla v sončnem zahodu in v hrani, v kateri je lahko uživala, ne da bi ji bilo treba paziti na kalorije.

Hailey je svojo diagnozo prvič razkrila oktobra, vendar je namignila, da se z boleznijo bori že nekaj časa. Novembra je sporočila, da ji je terapija pomagala in da je bolezen v remisiji. A veselje ni dolgo trajalo. Kljub uspešni presaditvi matičnih celic se je rak vrnil.

"Hailey je življenje sprejemala z neprimerljivim žarom; njena čudovita bit se je dotaknila neštetih življenj," še pravijo njeni najbližji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.