Magazin > VIP
5780 ogledov

Urška Čepin pokazala mlajšo sestro, ki je odrasla v pravo lepotico!

Urška Čepin Facebook
Med njima je devet let razlike.

Urška Čepin, ki je nazaj vzela svoj dekliški priimek Hočevar, je ob prav posebni priložnosti na družbenih omrežjih ponosno pokazala svojo devet let mlajšo sestro, ki je ta mesec praznovala trideset let. Urška je za Žurnal24 razkrila, da je sestra njena najboljša prijateljica. "Vse najboljše in najlepše moji najlepši sestrici, rada te imam, bova še delali lumparije, hehe," je objavila ob skupni fotografiji s sestro Ajdo

"Čeprav sem bila kar devet let edinka, sem se sestrice zelo razveselila, pomagala skrbeti zanjo in jo previjala. V najstniških letih so se najine poti malce razšle, ko pa je zrasla, sva postali nerazdružljivi in tako je še danes," pravi Urška, ki je s sestro, poleg mame, najboljša prijateljica. "Sva najboljši prijateljici in zaupnici, poveva si čisto vse. Po smrti očeta smo z sestro in mamo še bolj povezane, čeprav smo bile že od nekdaj. Res imamo lep odnos," dodaja.

Ob sestri pa je Urška pred tremi leti dobila tudi naziv tete, za kar pravi, da je njena druga najljubša življenjska vloga. "Najraje na svetu sem mama, takoj za tem pa je vloga tete. Nečakinja je tako zelo simpatična," pravi ponosna teta. Sama se za še enega otroka ne bi več odločila, čeprav je bila to še do pred nekaj let njena velika želja: "Vedno sem si želela dva otroka, a so danes moški tako nezanesljivi, da bom ostala pri enem. Imam čudovitega sina, na katerega sem res ponosna. Je odličen športnik, priden v šoli, vljuden, ne pije, ne kadi ... V današnjih časih si to štejem v velik dosežek." 

Urška Čepin | Avtor: Instagram Instagram

Kmalu pa družino čaka še en velik jubilej, Urškin sin bo letos poleti namreč dopolnil že osemnajst let. Urškin sin iz prvega zakona s podjetnikom Alešem Čepinom, je bil že pri rosnih 14. perspektivni mladi nogometaš in je takrat podpisal pogodbo z enim izmed najbolj uspešnih športnih menedžerjev pri nas, Amirjem Ružnićem, ki je imel pod svojim okriljem tudi Josipa Iličića, Andraža Šporarja in številne druge naše uspešne nogometaše. Takrat je bil menda njegov najmlajši varovanec. Nogomet sicer igra že od šestega leta. Danes še vedno nastopa tako za člane in kot za mladince, izpolnila pa se mu je tudi otroška želja, saj je od nekdaj želel postati golman, še dodaja ponosna mama.  

 

Komentarjev 3
  • Ender3 15:58 30.maj 2024.

    Urške so zakon ampak, kakor za koga..

  • Pierre 12:07 30.maj 2024.

    Upam, da ima sestra VEČ možganov....

  • Avatar Garancija
    Garancija 06:32 30.maj 2024.

    Se kar ne neha

Sorodne novice