Magazin > VIP
104 ogledov

Vesni našli kmetijo!

Vesna POP-TV-2
Matej Franc je potrdil, da se je za Vesno na dolenjskem koncu našla kmetija.

Podporniki Vesne Krajnc Franc, ki so na Facebooku ustanovili skupino Skupaj za VESNO, so svoje delo vzeli zelo resno. Moralni zmagovalki šova želijo na vsak način pomagati do želene kmetije, zato bodo v kratkem začeli z zbiranjem denarja.

Med dobrimi željami in dobrodelnimi načrti pa se je na Facebooku našlo tudi nekaj zapisov, ki so namigovali, da se je za Vesno že našla kmetija. Posrednik naj ne bi bil nihče drug kot gospodar Vinko, ki je v šovu bdel nad tekmovalci. To informacijo je potrdil Vesnin mož Matej, ki je z Vinkom že navezal stike. "Kaj naj rečem. Zadeva je res neverjetna," je povedal Matej in dodal, da bodo denar za Vesno lahko začeli zbirati takoj, ko uredijo še zadnje pravne in birokratske zadeve.

Vesnini fani pa nestrpno čakajo, kdaj se jim bo oglasila njihova zmagovalka. To je trenutno zelo težko, saj Vesna nima dostopa do interneta, je še razložil njen mož. "Vesna je danes prvič po soboti zjutraj, ko je skupina štela okoli 500 članov, videla vaše odzive. Obstala je odprtih ust, strmela v zaslon računalnika in bila brez besed tri minute. Njen prvi komentar na vse skupaj, na vaše dobre želje, na komentarje, kaj je naredila za Slovenijo, kako se je njena zgodba dotaknila posameznikov, je bil le: 'Pa saj nisem nič naredila ... vseskozi sem bila samo jaz,'" je ženinim podpornikom še sporočil Matej Franc.



Komentarjev 5
  • graff 15:21 13.december 2011.

    Vesna, ti si svetla zvezdica na obzorju, ki naj nam in vsem, ki jim je kaj do poštenja, iskrenosti, pridnosti in ljubezni, kažipot v življenju.Kako zelo vesel sem, da so med nami take dobre vile, kot si ti Vesna. ...prikaži več Vse najboljše v prihodnje ti želim.

  • Milena Kastelic 14:04 13.december 2011.

    erikkk mislim enako! Dodala bi pa še to:Če bi bili vsi ljudje takšni kot Vesna bi bilo dosti lepše na svetu! Je popolnoma čista duša!POP TV je v svoji zrežirani oddaji poustvaril Cankarjevo zgodbo o hlapcu Jerneju in njegovih ...prikaži večh pravicah.Danes v času "enakopravnosti je še vedno isto.Dokler bo vladal kapital,ki rojeva brezmenjen pohlep ne bo nikoli drugače!

  • Špela Košir 13:23 13.december 2011.

    Še obstajajo dobri ljudje, ki so spremljali kmetijo z odprtimi očmi in v vesni videli res super punco :)