Magazin > VIP
4026 ogledov

Video: Iz incidenta Matthewa McConaugheya njegov sin naredil štos

Matthew McConaughey Epa
15-letni Levi, sin Matthewa McConaugheya, je s svojo objavo nasmejal na družbenih omrežjih. Med nakupovanjem božičnih daril se je odločil pošaliti na račun svojega slavnega očeta.

"Ravno zaključujem božične nakupe in prišel sem do očeta, težko najdem pravo darilo, a mislim, da sem vseeno našel nekaj zanj," je dejal Levi. Ko je hodil skozi trgovino z glasbili, je pogledal kitare, nato pa se usedel za bobne in rekel: "Fantje, mislim, da sem našel pravo stvar." Odločil se je namreč, da bo svojemu očetu podaril set bongov. "Vsi vemo, da ima moj oče rad dober bongo," je rekel Levi. Bongo so afro-kubanska tolkala, sestavljena iz dveh majhnih bobnov.

In zakaj je to smešno? Ker je bil Matthew McConaughey leta 1998 aretiran, ko je gol igral na bongo. O tem incidentu je pisal v svoji knjigi, ki je izšla leta 2020. Pod objavo se je nabralo veliko komentarjev. "Samo pazite, da ne bo nosil istih oblačil kot zadnjič, ko je igral", "To je res smešno", "Da, bongi so pravo darilo" in "Imaš dober smisel za humor", so zapisali njegovi sledilci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.