Magazin > VIP
20629 ogledov

Voditeljica Špela Močnik ob prvi obletnici poroke končno pokazala moža!

Skupaj sta prelep par.

Priljubljena voditeljica oddaje Dobro jutro na TV Slovenija Špela Močnik je, kot smo pisali lani, dahnila usodni da. Na poroki sta bili tudi njeni prijateljici Nuška Drašček in Alenka Godec. Družino po novem sestavlja šest članov - enega otroka ima Špela iz prejšnjega zakona, njen partner pa tri. Ko smo jo takrat povprašali, ali je kaj drugače, ker imata zdaj štiri otroke, je odgovorila: "Ne, drugače ni, mi je pa všeč, da lahko rečem 'moj mož'. Partner se mi zdi tako poslovno, fant pa malce neobičajno pri štiridesetih, zato mi je sedaj prav luštno, da lahko rečem, da sem nekam šla z 'možem' ali da me je 'mož' kam peljal, čeprav sem ga tako nazivala že pred poroko."

Poroka je potekala v spremstvu ožjih družinskih članov in voditeljica je imela enostavno belo in srebrno obleko, skladno z okoljem, kjer sta se poročila, je takrat povedala. 

Ravno te dni pa poteka prva obletnica poroke in Špela je na Instagramu delila fotografijo, kjer je prvič pokazala svojega moža. To je David Paradiž, ki je solastnik podjetja Jemada, ki se ukvarja z elektriko in telekomunikacijami.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • kapibara1 21:07 15.junij 2023.

    Veš kaj Špela .. na toto obletnico bi pa vohka vsaj eno joško pokazala..

  • Ender3 13:55 15.junij 2023.

    Kaj pa je sedaj z ga.Drašček je še vedno na prostem trgu?

  • sam1 13:21 15.junij 2023.

    Po domače "pomidor".....

Sorodne novice