Magazin > VIP
45 ogledov

"Vsaka mamica potrebuje odklop"

Špela Močnik in Karlo Žurnal24 main
Radijska moderatorka Špela Močnik obožuje vlogo mamice, rada pa si odtrga tudi trenutke zase.

Odkar je konec oktobra postala mamica, Špelo Močnik zelo redko srečamo na družabnih dogodkih, ki se jih je z veseljem udeleževala vse do visoke nosečnosti. "Redkeje si vzamem večer zase. Tokrat sem po dolgem času zunaj. Enostavno ne moreš vsega. Ne moreš toliko hoditi ven, pa tudi želje nimam, da bi bila dvakrat na teden zunaj, saj zelo uživam s hčerko in me to res izpolnjuje. So pa taki večeri zelo dobrodošli, da se malo odklopim. Zdi se mi, da to potrebuje vsaka mamica," nam je simpatična radijska voditeljica zaupala ob slavnostni premieri dokumentarnega filma o Janu Plestenjaku.

Špela naj je še zaupala, da hčerka mamine nastopaške žilice še ne kaže in da o drugem otroku trenutno še ne razmišlja: "Kaj pa vem, zaenkrat je še tako sveže, da o tem še nisem razmišljala. Trenutno uživam na polno. Hči pa ima po meni predvsem to, da je vedno dobre volje in se veliko smeji."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.