Magazin > VIP
4233 ogledov

Vrnila se je ena naših največjih legend!

Dominik Kozarič Instagram
Ena naših najbolj legendarnih uspešnic dobila novo preobleko.

Dominik Kozarič, avtor velikih slovenskih glasbenih uspešnic, kot so Reka luči, Ljubi jo nežno, Ostani takšna kot si, Tina, Le sebi lažem, Vsemu se lahko odpovem, Manuela …, je izdal pravo glasbeno - plesno poslastico z naslovom Rad bi, da veš!, kot uverturo v nove glasbene projekte po vrnitvi v Slovenijo.

Ravno pravšnja za zadnji del poletja, ko odganjamo misli na nove jesenske obveznosti, ko si želimo dati še malo duška, radio v avtu na "ful", odpreti šipe , začutiti veter v laseh in uživati ​​med vožnjo v norih ritmih! Ali pa organizirati eno odštekano žurko, povabiti prijatelje, ko iz zvočnikov doni Rad bi, da veš, kamorkoli greš! in povabiti še sosede!

Dominik Kozarič | Avtor: Arhiv izvajalca Arhiv izvajalca

Aranžmaja se je Dominik lotil kar sam, ravno tako produkcije videa, ki svojevrstno prepleta prizore njegovega Kanarskega otočja s tistimi, ki so bili posneti po vrnitvi v Slovenijo. Odraža njegovo svetovljansko širino ter širok pogled na svet, njegov dom je Tenerife ali Slovenija ali cel svet. Simbolike je seveda še več. Dom so letni lasi, je voda, so skale, preko katerih se prelivajo valovi, je morje in nebo, so ptice in oblaki … Dom so glasne ulice ali samotna poljska pot. Dom je tišina, ali pa glasba in ples v razigrani množici. Dom je ljubezen. Dom je celotno vesolje.

"Dragi moji. Končno. Rad bi, da veš, da je glasbeni projekt Rad bi, da veš, končno ugledal luč sveta. Dolgo je trajalo, vem. Žal včasih ne gre drugače. Vendar pa vztrajnost in potrpežljivost skoraj vedno obrodi sadove. Tokrat je tako in sedaj delim te sadove z vami. Nenazadnje je stvaritev namenjena vam. Morda, upam vsaj, da ob poslušanju polepša dan, vam obudi spomine ali pa le vlije upanje in da moči ter energije, v časih in okoliščinah, v katerih živimo danes. Vsi smo eno. Vsi smo luč … Vsi smo reka. Vsi skupaj smo reka luči. Da je projekt Rad bi da veš, končno ugledal luč sveta, še zdaleč ni le moja zasluga. Tudi vaša je. Zato se vam, prav vsem, brez izjeme, srčno zahvaljujem. V spremnem besedilu objavljenega videa pa se še posebej pisno in javno zahvaljujem vsem, ki so se mi pridružili in s svojimi veščinami pripomogli k izvedbi projekta. Hvala vsem od srca. Naj bo luč z vami. Gremo naprej," je Kozarič povedal ob izidu skladbe. 
 

Komentarjev 1
  • Ender3 09:41 14.avgust 2024.

    Pa kakšna legenda neki..? Glazbeni fosil, ki je odpel kar za peti imel..

Sorodne novice