Magazin > VIP
3990 ogledov

Alya spregovorila o novi ljubezni

Alya Instagram
Ali na kaj namiguje?

Alya nas je ob začetku letošnjega poletja presenetila z novo zelo živo skladbo in pripadajočim videospotom, ki nosi naslov Hvala ker si – glasbo za pesem je napisal Raay, besedilo pa Tadeja Hlebd Salobir"Moja nova skladba govori o sveži ljubezni in o tem, kako ti pozitivna naravnanost lahko spremeni življenje," pravi Alya, ki verjame, da je tista magična beseda, ki gre tako dobro k ljubezni, hvaležnost, zato, kot pravi priljubljena Mozirjanka, pesem Hvala ker si pripoveduje tudi o hvaležnosti: "Hvala ker si, je pesem hvaležnica! Pravijo, da to, kar daješ, prejmeš nazaj, zato verjamem, da se res dobro z dobrim vrača!"

Alyo smo vprašali, ali je skladba morda odraz kakšne njene sveže ljubezni, a pravi, da o svojem ljubezenskem življenju ne govori. "Prav je, da si vedno malo zaljubljen. Ta skladba je odraz mojega trenutnega življenjskega sloga, lepo se imam," je vse, kar je povedala za Žurnal24. 

Videospot je ekipa snemala v Ljubljani in na slovenski obali, v Izoli. Prizori v kubanskem vzdušju so bili posneti v znanem ljubljanskem lokalu, v spotu pa so zaplesali tudi plesalci plesne skupine Pika, piko na i pa je dodal mladi 11-letni plesalec plesne šole Sebastian, Liam Privšek iz Maribora, ki je v videu zaplesal solo točko in navdušil s koreografijo.

In prav ljubezen je tista prijetna sila, ki jo tako pogosto začutimo v pesmih priljubljene pevke, po ljubezni pa prav vsi hrepenimo. "Takšno ljubezen si želi začutiti pravzaprav vsak, vsaj enkrat v življenju, na nek način vsi hrepenimo po tem," še pravi pevka.

Ena naših najbolj priljubljenih pevk pa si je izpolnila tudi dolgoletno željo, kmalu bo namreč končana njena sanjska hiša, ki jo gradi na Savinjskem. Alya je sicer že več let razpeta med Slovenijo in Dalmacijo, ki je njen drugi dom, zato bo tudi v novo hišo vnesla veliko lesa in kamna, ki spominja na njeno domovanje v Dalmaciji.

Hišo na Štajerskem sicer gradi že dve leti, vmes se je gradnja ustavila zaradi poplav. Čeprav njena hiša ni na poplavnem območju, so bili izvajalci nekaj mesecev zasedeni s sanacijo poplavnih območij. Trenutno na dokončno ureditev čaka še okolica hiše, ki bo resnično sanjska. "Pred hišo je velik bazen in prostorna okolica, kjer bomo uredili več različnih prostorov za druženja," je pevka, ki doma najraje gosti družinske člane, za Žurnal24 povedala aprila.  

Komentarjev 1
  • Pierre 10:53 20.junij 2024.

    Še vedno sama s psom...

Sorodne novice