Magazin > VIP
13212 ogledov

Jerca Legan pravi, da je po ločitvi povpraševanja veliko

Jerca Legan Cvikl 2 Katarina Veselič
Iskreno povedala, komu posveča svoj prosti čas in ali je res na vidiku nova ljubezen, kot so pisali domači mediji.

Jerca Legan je za Žurnal24 naslovila tudi govorice o morebitni novi romanci in povedala, kaj ji pišejo oboževalci. "Moram priznati, da nespodobnih povabil ne dobivam, vsaj takih ne, kot slišim od ostalih prijateljic in znank. Morda oddajam tako energijo, malce bolj zadržano. Ne dobim opolzkih sporočil, je pa veliko povpraševanja. Moram reči, da se kdaj spravim v kakšno intelektualno debato s kom, a če zaide na preveč osebno raven in je zadaj neka agenda, ki meni ne ustreza, se hitro umaknem. Drži pa, da nimam veliko časa in energije, saj ogromno delam, na teden imam pet do šest snemalnih dni, praktično nimam prostega konca tedna, zato komaj čakam, da gremo med počitnicami na jadrnico in da se malo odklopim," je priznala. 

Trenutno nove ljubezni nima, odkrito pa pove, kateri odnosi so ji že od nekdaj sveti. "Pri odnosih sem minimalist, verjamem v kvalitetne odnose in lahko povem, da imam šopek res dobrih prijateljic, ki so mi svete. Taka balkanska duša sem, tudi pri moških. Tisti moški, ki mi bo zakodiral srce, me bo imel," še dodaja.

Počitnice bo preživela v družbi dveh najljubših fantov. To sta njena najstniška sinova, ki ju je vzgojila v samostojna mlada fanta, ki pa še vedno svoj prosti čas rada preživljata z mamo. "Res smo imeli težko leto, a sta fanta kljub rednim treningom odličnjaka in sem res ponosna nanju. Zelo sta samostojna. Kmalu si bomo privoščili počitnice na jadrnici, letos bomo raziskovali zalive južne Dalmacije," razkriva Jerca. 

Njihove počitnice bodo nekaj posebnega. "Res se prepustimo občutku, brez ur, telefonov, lovimo ribe, robinzonsko, zasidrani smo v zalivih, kjer ni marin in smo res v stiku z naravo," še dodaja.

Antropologinja, publicistka in igralka se je zadnja leta podala tudi v produkcijske vode. Letos je izpeljala zelo odmeven projekt, zato si odklop več kot zasluži. Svetovno znana angleška pevka in tekstopiska Becky Hill, ki je med drugim z Davidom Guetto ustvarila hit Remember, je za snemanje najnovejšega videospota izbrala lepote naše dežele. Glasbenica, ki vse do današnjega dne velja za eno najuspešnejših tekmovalk angleške različice šova The Voice, in njena ekipa sta pri iskanju popolne lokacije izbirali med več državami. V nekem trenutku pa so stopili v stik s producentko Svetlano Dramlić in Rosa produkcijo, s sedežem v Mariboru in Beogradu, kjer ustvarjajo predvsem dokumentarne filme, videospote in vedno pogosteje tudi oglase za uveljavljene medijske hiše, kot so BBC, Sky, I feel Slovenia, National Geographic, Netflix, Adidas, Red Bull, itn.  Kot menedžerka za lokacije in producentka z agencijo že drugo leto sodeluje tudi Jerca, zato je prevzela izvedbo projekta za Becky.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Pierre 16:30 16.junij 2024.

    Vsaka je dobra samo da hoče.

  • sandi76 09:23 16.junij 2024.

    ... tudi kvalitetnega povpraševanja ? ... 😂

  • sam1 09:04 16.junij 2024.

    Jaz imam pa občutek,da je ponudba precej večja od povpraševanja.......

Sorodne novice