Magazin > VIP
86655 ogledov

Britanski dvor pretresa ločitev

charles spencer Profimedia
Po 13 letih zakona sta se odločila, da gresta vsak svojo pot.

Po 13 letih zakona se od žene Karin ločuje mlajši brat pokojne princese Diane, Charles Spencer.To je izjemno žalostno. Želim se samo posvetiti svojim otrokom in vnukom, Karen pa želim vso srečo v prihodnosti," je povedal za Daily Mail.

Mnogi domnevajo, da je h koncu zakona botroval izid knjige spominov, v kateri je Charles razkril marsikaj, med drugim tudi to, da je v internatu doživel fizično in spolno zlorabo. Med pisanjem knjige je doživljal tako hudo stisko, da je moral poiskati strokovno pomoč.

Charles in Karen sta se poročila leta 2011 v Althorp House v Great Baringtonu v Angliji, le dva meseca po poroki Kate in Williama. V zakonu se jima je rodila hčerka Charlotte Diana, ki ima 12 let. Karen ima dve hčerki iz prejšnjega zakona s hollywoodskim producentom Markom Gordonom, Charles pa šest otrok iz zakonov z Victorio Lockwood in Caroline Freud

To pa ni edina slaba novica v njunem življenju. Pred kratkim je umrl Karenin oče, ki je izgubil bitko z Alzheimerjevo boleznijo. “Razmišljala sem o vseh čudovitih darilih, ki mi jih je dal kot oče. Otroci se učijo z zgledom in imela sem privilegij, da sem bila njegov otrok in da sem spoznavala svet skozi njegove oči," je zapisala Karen, ki je bila ob očetu, ko je zapustil ta svet.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 14:57 10.junij 2024.

    Hudo pomembno...