Magazin > VIP
19854 ogledov

Kate se po prebolelem raku morda nikoli več ne bo vrnila v enaki vlogi

Princesa Kate Middleton Profimedia
“Dvor bo lahko doživel ta scenarij,” pravi kraljevi poznavalec.

Britanski dvor se bo po zaključku zdravljenja Kate Middleton verjetno soočil z ‘novo normalnostjo’, ki jo bo prinesla spremenjena vloga princese po vrnitvi na dolžnosti, trdi kraljevi poznavalec. 

Kate, ki je bila prej v središču pozornosti zaradi opravljanja številnih uradnih dolžnosti, ‘se morda nikoli več ne vrne v vlogo, v kateri je bila prej’, je včeraj za Us Weekly povedal poznavalec. Vir je dodal, da trenutno ‘ponovno ocenjuje, kaj bo lahko naredila, ko se vrne k javnim udejstvovanjem’.

Britanski kraljevi komentator Richard Fitzwilliam je dejal, da bo vrnitev Kate k uradnim dolžnostim skrbno pretehtana s strani zdravnikov. Page Six se že je obrnil na Kensingtonsko palačo za komentar, a brez sreče. Nova ugibanja o vrnitvi so se pojavila po tem, ko je vir blizu kraljeve družine za The Daily Beast povedal, da se Kate h kraljevim dolžnostim najverjetneje ne bo vrnila do konca tega leta. 

Čeprav je možnost, da se bo princesa pojavila na uradnem praznovanju rojstnega dne kralja Charlesa 15. junija, majhna, oboževalci vseeno upajo, da jo bodo videli. Nazadnje je bila v javnosti namreč videna 25. decembra lani med božičnim sprehodom, vsi ostali foto dokazi njenega pojavljanja v javnosti pa so zaviti v teorije zarote. 

Britanski dvor se na vprašanja neposredno še ni odzval, princ William pa je konec aprila na obisku v dobrodelni ustanovi na vprašanje, kako so žena in otroci, odgovoril, da so vsi dobro, piše Daily Mail.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice