Magazin > VIP
6508 ogledov

Za 300 evrov lahko prespite pri tej znani Slovenki

Gordana Grandošek Whiddon, vražje dame Marko Delbello Ocepek
Čudovito posestvo.

V šovu Vražje dame smo pred leti spremljali tudi našo uspešno plesalko, Mariborčanko Gordano Grandošek Whiddon, ki je pred kamero spregovorila o svojem zakonu z avstralskim profesionalnim plesalcem Trentom Whiddonom. Par se je spoznal leta 2002 v ameriškem mestu Billoxi. Trent je povedal, da se je v svetlolaso lepotico zaljubil na prvi pogled. Pri Gordani pa iskrica ni preskočila takoj. Na srečo je Trent vztrajen ... 

45-letna Mariborčanka ni le profesionalna plesalka, ampak tudi koreografinja, producentka in lastnica blagovne znamke večernih oblek GGW Design, ki je nastala kot glamurozen stranski produkt njene strasti do plesa. 13 let svojega življenja pa je posvetila plesnemu šovu Burn the floor, s katerim je potovala po celem svetu – skupaj v več kot 130 držav. V šovu je spoznala svojega moža, s katerim sta koreografirala znan TV-show So you think you can dance v Avstraliji in Vietnamu. Z združenimi močmi sta postavila na noge tudi več plesnih spektaklov po celem svetu. Z njima so sodelovala najbolj zveneča imena svetovnega šov biznisa, med drugimi tudi Kevin Spacey, Backstreet Boys, Pixie Lott …

Danes pa se zakonca ukvarjata tudi s kmetijstvom in turizmom, na njunem sanjskem posestvu Kungota Hills House namreč sprejemata goste. Na posestvu lahko prenočite najmanj dve noči, kar vas bo v zadnjih poletnih mesecih stalo malo več kot 300 evrov.

"Če želite čarobno, mirno doživetje, potem ste prišli na pravi naslov. Naša poletna hiša vas bo popeljala nazaj v mir in tišino, medtem ko se boste sprostili in uživali v naravi te tradicionalne kmetije s stilsko prenovljeno hišo. Posestvo je prenovljena stara kmečka hiša s sodobnim pridihom, ki vam bo dala pogled nazaj v preteklost. Če bivate pozimi, je del čarovnije tudi to, da hišo sami ogrevate s pečjo na drva v kuhinji, ki nato ogreje centralni ogrevalni sistem. Prosto lahko raziskujete 6 hektarov veliko kmetijo in posest. Opazujte krave, ki se pasejo po hribih. Sprehodite se lahko po našem gozdu in okolici ter crtljate naša mačka Ramba in Flackyja. Na voljo so tudi sveži kmetijski pridelki, ki jih lahko kupite, vključno z domačim kisom, vinom, penino, žganjem, solatami, zelenjavo, salso verde, vloženimi jajčevci itd.," piše pod opisom sanjskega posestva na spletni strani Airbnb, kjer prvijo, da je Gordana že osmo leto spada med super gostitelje. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice