Magazin > VIP
7927 ogledov

Za smrt Matthewa Perryja naj bi bila sokriva slavna ženska

matthew perry Profimedia
Policija ugotavlja, kdo mu je prodal ali dal ketamin, ki je bil zanj usoden.

Obdukcija je pokazala, da je vzrok smrti Matthewa Perryja uživanje ketamina in utopitev. Še vedno pa ni znano, kdo mu je dal ali prodal ketamin. Preiskava naj bi se sedaj bližala koncu.

Smrt igralca Matthewa Perryja, ki je igral ljubljenega Chandlerja v Prijateljih, je šokirala mnoge. Mrtvega so ga našli oktobra lani v njegovem domu v Los Angelesu, poročilo obdukcije pa je pokazalo, da je umrl zaradi uživanja ketamina in utopitve. Star je bil 54 let. 

Čeprav je bil igralec na terapiji z infuzijo, ki bi lahko pokazala prisotnost ketamina v telesu, je policija nato ugotovila, da je od terapije minilo preveč časa, da bi se ketamin pokazal na izvidu. Zato so sprožili preiskavo. Iščejo tiste, ki so Perryju prodali ali dali ketamin, ki ga je na koncu ubil.

Vir blizu policije je za People povedal, da se zvezna preiskava bliža koncu in naj bi razmišljali o obtožbi "več ljudi". Te dni so tuji mediji poročali tudi o tem, kako je policija zasliševala "slavno žensko", katere identitete niso razkrili.

S Perryjem sta se menda spoznala na rehabilitaciji in postala "nepričakovana prijatelja". Kot je povedal vir, so policisti vdrli v njeno hišo in preiskali sobe. Ženka je s policijo sodelovala in jim izročila vse stvari, ki so jih zahtevali.

Komentarjev 1
  • Avatar Pantani2
    Pantani2 11:23 27.junij 2024.

    Ženka je s policijo sodelovala in jim izročila vse stvari, ki so jih zahtevali. "ženka"???!!! WTF!!!

Sorodne novice