Magazin > VIP
25135 ogledov

Zdravnik Kevinu Costnerju svetuje čimprejšnji pregled in poseg

kevin costner Profimedia
Njegov videz je dvignil veliko prahu.

Pegasti videz zvezdnika serije Yellowstone, Kevina Costnerja, je vzbudil pozornost nekaterih oboževalcev. "Njegov obraz je polno madežev zaradi sončenja in verjetno tudi sončnih opeklin. Na čelu ima veliko gubic, ki pripovedujejo podobno zgodbo, pa tudi okoli oči lahko opazimo neestetske gube," je vir povedal Radaronline in dodal, da je najhuje videti igralčev vrat. Opozoril je, da bo zvezdnik verjetno že kmalu zdrknil v zdravstveno krizo, če ne bo bolj previden. "Mora se namazati s kremo za sončenje in se ustrezno pokriti, sicer mu bo žal. Kožni rak je resna tema."

Omenjeni portal je za komentar prosil dr. Gaba Mirkina, ki se je strinjal z virom. Costnerju je svetoval, "naj vsako leto obišče dermatologa in naj odstrani vsako bazalno celico, preden postane obsežnejša." "Ko se pri osebi začne razvijati kožni rak, se mora običajno do konca življenja vračati k dermatologu, ker se ponavlja," je povedal strokovnjak in dodal: "Pri veliki večini kožnih rakov gre za bazalnocelični karcinom, ki se običajno ne razširi na druge dele telesa, zato so le redkokdaj usodni."

Costner je znan po filmih, ki se dogajajo na prostem, kot je z oskarjem nagrajeni ep Pleše z volkovi, mega uspešnica Yellowstone in njegov najnovejši projekt Horizon.

Zvezdnik je lani polnil tabloide z grdo ločitvijo od žene Christine. Kot je znano, sta se sedaj že nekdanja zakonca, ki imata tri otroke, prepirala okoli predporočne pogodbe, ki jo je lepotica želela razglasiti za nično, in preživnine za otroke. Christine je zahtevala 161 tisočakov na mesec, dobila jih bo "le" 63. Poleg tega bo morala poravnati tudi igralčeve odvetniške stroške, ki so nastali zaradi njenega zavlačevanja. Po ločitvi, ki jo je zahtevala Baumgartner, je Costnerja zadela še ena klofuta. Njegova bivša je sedaj v zvezi z njegovim nekdanjim prijateljem Danielom Starrom. Costner ima skupaj sedem otrok - s tremi različnimi ženskami. A tudi igralec menda ne sameva več. V zvezi naj bi bil s pevko Jewel.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.