Magazin > VIP
11211 ogledov

Zlatko udaril nazaj: “Ti si mala pi*da brez hrbtenice!”

Zlatko youtube
Izšla je raperjeva nova pesem, s katero odgovarja na Challetovo z naslovom Tata.

Challe Salle se je včeraj s pesmijo Tata odzval na Zlatkovo z naslovom Klepc laže. Kaj je v njej zapel, si preberite TUKAJ.

Zlatko po objavi pesmi ni ostal tiho. Raperju je dal 24 ur časa, da ‘to sramoto izbriše’, če ne ob 15. uri objavi novo pesem. In to se je uresničilo. Pesem z naslovom Klepc krade si je premierno ogledalo 10 tisoč gledalcev, v njem pa Zlatan za Challeta med drugim pove: ‘ti si prevara kot loto’, ‘počil si kot Hitler’ in doda, da je ukradel svoj komad. A tu se ne ustavi, Zlatko pove, da naj bi Challe Joviću povedal, da mu gre v nos slikanje z oboževalci in deljenje avtogramov in raperja izzove ‘daj, greva dat kri, da vidimo, kdo je clean (čist;  op. a.)’. Označi ga tudi za ‘malo pi*do brez hrbtenice’, ‘ritoliznika’ in se ponudi, da mu lahko pride zapet na poroko ali na ločitev.

Pred objavo je Zlatko povedal: “Ob 15. uri bo naredil nekaj, kar si je težko predstavljati, da je možno. Challetova pesem je sramota za rap glasbo. Je poln napuha in kontradiktoren. To bo zadnji žebelj v krsto. Mene tako ali tako nobeden ne posluša, ker ne delam in sem amater,” je sarkastično pripomnil in dodal: “Prizanesel sem mu par sočnih, ker se mi je zasmilil. Ne vem, kateremu bogu se on moli.” Pevca je provociral tudi v trgovini. Več o tem TUKAJ.

Challe Salle je v sporočilu za javnost razkril, da se s situacijo ne bo več ukvarjal. Osredotočil se bo na svojo družino in na priprave na poroko s svojo izbranko Yvonne. Več o tem TUKAJ.

 

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 14
  • Friderik1950 08:53 13.julij 2024.

    Lahko, da je zaigrano, lahko pa, da gre tudi za nacionalno verski boj (Zlatko je, vsaj glede na nastop v neki oddaji pri novinarki Sodji kar precej radikaliziran), do sedaj samo še z glasbenim orožjem, lahko pa, da pride enostavno ...prikaži večo tudi do zamenjave le tega. Zajebano pač.

  • Grof 08:43 13.julij 2024.

    Slovenija leglo čefurjev, kdaj se bomo znebili teh podgan, da bo …

  • slavauk22 06:05 13.julij 2024.

    bosanc proti sbru...........bosanc vodi že 2 nula :)

Sorodne novice