Magazin > VIP
4758 ogledov

Znana Slovenka razkrila, kaj se je dogajalo v bolnišnici

Nuša Rojs instagram
Napadla jo je zahrbtna bakterija.

Pred kratkim smo pisali o hospitalizaciji naše pevke Nuše Rojs, ki smo jo spoznali v šovu Slovenija ima talent in v hrvaški različici šova Sanjski moški, v katerem je zmagala. Kljub temu da so bili njeni sledilci zelo zaskrbljeni, takrat svojih zdravstvenih težav ni hotela komentirati, sedaj pa je razkrila, kaj se je dogajalo.

Nuša je tisti vikend otrokom na pravljični uri nameravala predstaviti svojo novo pravljico Od kod je prišla Nuša Duša. Prijavljenih je bilo veliko otrok, ki bi jim podarila svojo pravljico. Načrtovala je tudi snemanja za dva videospota in zvečer imela nastope. A načrte ji je prekrižala zahrbtna bakterija, ki je povzročila hudo vnetje mehurja in ledvic ledvic. Posledično je morala ostati v bolnišnici in odpovedati skoraj vse, kar je načrtovala. Na srečo ji je zdravje omogočilo, da je po odpustu iz bolnišnice opravila kratek glasbeni nastop. 

“Ker se že dolgo ukvarjam tudi z energijami in raziskovanjem sebe, mi je takoj postalo jasno, da je to opozorilo mojemu telesu, da upočasnim tempo. Da zadiham, se sprostim in začnem delati stvari v bolj umirjenem vzdušju, korak po korak. Ko si tako dolgo v načinu preživetvenega delovanja, ko si za vse sam in se boriš za svoje preživetje, za svoje sanje, cilje, ko neumorno delaš in iščeš načine, kako se prebiti iz sistema se včasih tudi, ko si že iz te faze, ko ti ne gre več za nohte … Težko sprostiš,” je iskreno povedala pevka, ki se skoraj vsak dan zbuja ob 5. ali 6. uri, z obveznostmi pa zaključi ob 22. uri.

Nuši, ki po novem ustvarja tudi pesmi za otroke, se je po dolgih letih nasmehnila sreča v ljubezni. “Končno sem spoznala tudi moškega, ki sem si ga vedno želela in mi je v pomoč pri vsem. Pri njem sem takoj občutila nekaj vrlin, ki jih skoraj več ni pri ljudeh: zaupanje, varnost, dobrosrčnost in iskrenost. Ne morem verjeti, da nisem več sama za vse. Ampak je res, nisem več sama za vse in ni se mi več treba tako močno boriti za vse, kar še želim ustvariti v življenju. Zdaj moram to samo še ponotranjiti in sprejeti, se sprostiti in v res zmernem tempu nadaljevati svoje poslanstvo,” je zaključila in dodala, da je za to življenjsko lekcijo hvaležna.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Grof 07:53 18.julij 2024.

    Od Goloba navzdol so sami znani slovenci, živim v rurarnem svetu pa za množice teh znanih slovencev nisem nikoli slišal, so pa znane Tomićka, pa Sukička, pa Heferletova, pa oo poplesovanju Klakočarka, pa pujsika Tamara, pa kmet Sajevic, zate perle ...prikaži več sem nekje bral ko jepisalo o inteligenci in iq udomačenih golobov, ….

  • miha3 06:24 18.julij 2024.

    Haha, 'znana', ja. 🤣