Magazin > VIP
14544 ogledov

Znana Slovenka pristala v bolnišnici, to je povedala

Nuša Rojs instagram
Kaj se je zgodilo?

Pevka Nuša Rojs, ki smo jo spoznali v šovu Slovenija ima talent in v hrvaški različici Sanjskega moškega, v kateri je osvojila srce postavnega Mija Matića, je pristala v bolnišnici. “Vse je enkrat prvič, pravijo. Ampak so prijazni in jim zaupam, da bodo lepo poskrbeli zame,” je zapisala ob fotografiji bolniške postelje.

Sledilce so bili zaradi objave zelo zaskrbljeni, a Nuša o razlogih za hospitalizacijo molči. Za Žurnal24 je sporočila: “Trenutno ni pravi čas, lep pozdrav.” 

Nuša Rojs | Avtor: instagram instagram

Kot je razvidno iz njenega Instagrama, se je 34-letnici pred tem nesrečnim dogodkom vseeno zgodilo nekaj lepega. Po skoraj šestih letih je namreč le našla srečo v ljubezni. 23. junija je objavila romantični posnetek, v katerem se v vodi pridruži svojemu izbrancu, s katerim se nato med poljubljanjem potopita pod vodo. Za koga gre, Nuša še ni povedala, se je pa med komentarji našlo veliko čestitk in lepih želja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nuša Rojs (@nusarojs)

Nuša je razlog, zakaj je bila toliko časa samska, lani razkrila voditeljici Lei Mederal v oddaji Potep z Leo. “Najprej sem se sama odločila, da bom samska vsaj dve leti, da sploh ugotovim, kdo sem in kaj hočem. Ker sem imela pred tem enega super fanta, pa še pred njim tudi enega super fanta, a se ni izšlo, ker se sama sebi nisem zdela super. To so neke travme in vzorci iz otroštva, ker kot otrok nisem imela lepega družinskega vzorca in predstave, kako je lepo partnerstvo videti. Pri nas je bilo kar nekaj stvari, alkoholizem, finančno stanje in da vse to predelaš, začneš razumeti, normalno komunicirati in si ne ustvarjati drame, je potreben čas. Tudi v šovu se nisem vpletala v drame, meni je bila to kamilica proti temu, kar sem doživljala kot otrok. Sedaj si želim samo miru. Raje sem sama, kot da imam toksično zvezo,” je povedala.

Pevki želimo hitro okrevanje.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • miha3 07:29 05.julij 2024.

    OBUP.

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 06:29 05.julij 2024.

    Kdo je to???!!!

Sorodne novice