Magazin > Horoskop in Numerologija
8998 ogledov

Veliki poletni horoskop: Koga čaka vroče poletje?

poletje, dopust, relax, počitnice, morje, plaža Profimedia
Julij prinaša veliko nepričakovanih preobratov in presenečenj, avgusta nas čaka retrogradni Merkur, september pa bo pomemben zaradi luninega mrka v znamenju rib, ki nastopi 18. septembra in nam bo omogočil odkriti skrito, pa tudi rešiti nekatere težave iz preteklosti.

Oven

Ocena poletja: 4

Ob vstopu v poletje vas bo pozdravila polna luna v znamenju kozoroga, ki 22. junija nakazuje pomembnejše prelomnice, ko je v središču dom, družina na eni in kariera na drugi strani. Možne so spremembe v zvezi s stanovanjem, povečane obveznosti do najmlajših članov družine. Vse, s čimer se boste ukvarjali, boste verjetno uspešno zaključili ob novi luni v raku, ki nastopi 5. julija, piše portal 24 Sata.

Bik

Ocena poletja: 4/5

Zadnji dnevi junija bi lahko bili pomembni za potovanja, pa tudi za pogosta povabila, ki jih boste prejemali od drugih. Dogovarjali se boste za sestanke, načrtovali poletje in uživali v zanimivih pogovorih.

Dvojčka

Ocena poletja: 4

Vaše poletje bo spremenljivo, od zelo dobrih do nekoliko slabših dni sredi avgusta. Vstop v poletje bo obetaven na vseh področjih. Nasmihajo se vam nekatere dobro plačane poslovne ponudbe. Že v prvih dneh julija bi se lahko odpravili na izlet. Potrebovali boste spremembo okolja. Partner bo v tem mesecu do vas zelo prijazen, zato boste preživeli nekaj zelo lepih trenutkov, s katerimi lahko okrepite svojo povezanost in bližino. Samski boste zelo odprti za spogledovanja in zabave, zato vam bodo julijski planeti izpolnili nekatere želje.

Rak

Ocena poletja: 4/5

Na samem začetku poletja vas čaka veliko pozitivnih dogodkov in vznemirjenja. Merkur in Venera v vašem znamenju vas do 11. julija vodita na romantična ljubezenska potovanja. Lepši boste, imeli boste več energije in pritegnili boste pozornost nasprotnega spola, še posebej ob novi luni v vašem znamenju, 5. julija. Možno je praznovanje ali izhod v večji družbi. Tudi na prijateljskem področju bo nekaj nepričakovanih dogodkov. Sodelovali boste pri spremembi, skozi katero bo šel vaš bližnji prijatelj. Ljubezenski obeti bodo ugodni ves julij. Počutili se boste ljubljeni, imeli boste več samozavesti, vaše finančno stanje bo obetavno.

Lev

Ocena poletja: 4

V juliju vas čakajo najbolj razburljivi dnevi poletja. Merkur in Venera se bosta večji del meseca gibala po vašem znamenju, zato pričakujte veliko dogodkov, srečanj, potovanj in morda celo pomembnih sporočil, ki bodo sprožila val sprememb v vašem ljubezenskem življenju. Nekoliko bo v napoto vpliv Marsa v znamenju bika, ki lahko prinese povečane napore ali izzive, ki jih prinaša delo in odnosi z nadrejenimi. Posebna previdnost je priporočljiva v dneh okoli 16. julija, ko se Mars združi z Uranom, ta vpliv pa bo najmočnejši pri ljudeh, rojenih od sredine avgusta do 19. avgusta. Ne sprejemajte nenadnih odločitev, umirite se, premislite in se šele nato odločite.

Devica

Ocena poletja: 3/4

V juliju, predvsem do 21. v mesecu, boste imeli razloge za radoživost in dobro voljo. Zdi se, da nekatere težave izgubljajo pomen in lahko se posvetite temu, kar vas resnično zanima. Potovanje s prijateljem v začetku meseca ali poglabljanje bližine in povezanosti v odnosu z ljubljeno osebo vas bo dodatno okrepilo in razveselilo.

Tehtnica

Ocena poletja: 4

Prva dva poletna meseca bosta namenjena iskanju zadovoljevanja osebnih potreb. V juliju boste družabni, čakajo vas številni sestanki in uresničitev načrtov, ki si jih boste zastavili. Prevzemate nekaj novih odgovornosti na poslovnem in zasebnem področju in to vam ustreza. Okoli sebe imate prijetne ljudi, s katerimi se lahko zabavate in imate zanimive pogovore. Gibanje Marsa v znamenju dvojčkov od 20. julija do 4. septembra bo vaša velika motivacija in energijska spodbuda za potovanje v kraje, ki si jih že dolgo želite obiskati. Posebno zanimiva in dinamična bodo potovanja v tujino, pa tudi stiki z ljudmi, ki živijo daleč od vas. Tehtnice bi lahko imele tesen odnos z osebo, ki živi v drugem mestu ali državi.

Škorpijon

Ocena poletja: 4

Julija se boste morali odmakniti od vsega, kar vas omejuje in duši. Potrebujete več svobode delovanja in odločanja. Če vas partner spravlja pod pritisk, bo vaša reakcija ostra. Možno je, da boste okoli 16. julija doživeli nekaj nenavadnega in nepričakovanega, nekaj, zaradi česar se boste spraševali, kaj storiti naprej, povezano pa je z odnosom.

Strelec

Ocena poletja: 3/4

Poletje, ki je pred vami, vam lahko prinese veliko lepih trenutkov, pa tudi nekaj odkritij in dogodkov, ki jih niste pričakovali. Julij bo v vseh pogledih zelo dober mesec. Odpirajo se vam možnosti za potovanja in druženja, za avanture v neznano, vse, kar vas lahko razbremeni in izpolnjuje. Ne glede na to, ali iščete dobro zabavo, spogledovanje ali resno razmerje, odkrijte, kaj vam julij ponuja. Na vas je, da sprožite dogodke in raziščete, katere priložnosti in možnosti so najboljše za vas. Če ste poročeni ali v zvezi, vam ta mesec lahko prinese več sreče in zadovoljstva. Odpotujte nekam s partnerjem, prebudite strast v razmerju, umaknite se od rutine.

Kozorog

Ocena poletja: 4

Vstop v poletje je lahko za vas precej razburljiv, saj obljublja porast ljubezenskih vznemirjenosti in dokaj aktivno družabno življenje. Sprostite se z izhodi in zabavami. Ta trend se nadaljuje skoraj ves julij. Imate energijo, ste stabilni in samozavestni in takšen vtis puščate tudi na drugih. Ogromno je ljudi, ki vas želijo spoznati, biti z vami, preživeti prosti čas v vaši družbi, zato boste včasih težko vse to organizirali in uskladili, a vam prav nič ne bo manjkalo. Veseli boste takšnega razvoja dogodkov.

Vodnar

Ocena poletja: 4/5

Poletni meseci vas popeljejo na nepričakovane kraje in  v nenavadne situacije, kar ni slabo, temveč priložnost, da poskusite in vidite nekaj povsem novega. Morda vas bo v začetni fazi poletja, tja do 20. julija, malce mučilo pomanjkanje energije in potrpljenja. Pričakuje se, da boste rešili nekatera vprašanja v zvezi z domom, družino ali stanovanjem. Toda to vas ne bo ustavilo pri srečanju s prijatelji, obisku zanimivih dogodkov in preživljanju pomenljivih dni in večerov. S partnerjem boste imeli pomembnejši pogovor, ki vam bo pomagal uskladiti ali bolje načrtovati nekatere stvari.

Ribi

Ocena poletja: 3/4

V prihodnjih mesecih poiščite senco. Za vas bo hlad prostor, ki vas bo varoval pred visokimi temperaturami, pa tudi pred delavnimi ljudmi, katerih vedenje vas jezi in izčrpava. Začetek poletja je poln lepih obljub. Potovanja, preživljanje časa, sreča, ki jo prinaša odnos s partnerjem in otroki, vam bodo pogosto razsvetlili obraz. Cilj julija je, da vas sprosti in odmakne od nekaterih tem, s katerimi se ukvarjate od začetka leta.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice