Magazin > VIP
78854 ogledov

Nad Tino Gaber nove kritike, tokrat s strani strokovnjakov

tina gaber, robert golob, ićkoti Marjan Cerar
O Gabrovi v zadnjem času teče kar nekaj besed.

O Tini Gaber in premierju Golobu je v zadnjem času kar nekaj govora. Pred kratkim sta največ prahu dvignila s svojim odhodom v Dallas, kjer sta si ogledala tekmo našega košarkaškega asa Dončića. Golobu so se s tem uresničile dolgoletne sanje, Tina pa je na svojem Instagramu delila utrinke iz Amerike in med drugim pokazala, kako močna je ljubezen med njima, saj se tudi med ogledom tekme nista mogla upreti ljubečim dotikom in poljubom.

Prav objavljanja na Instagramu so se v N1 podkastu dotaknili sociologinja Tinca Lukan, dr. Marko Milosaljević s katedre za novinarstvo na Fakulteti za družbene vede in Neda Dušenović, ki se ukvarja z družbenimi mediji. Komentirali so najnovejšo raziskavo o padcu priljubljenosti vlade in predsednika vlade, ki jo je objavilo Delo. Na drugem mestu so namreč respondenti za vzrok padca priljubljenosti predsednika vlade navedli delovanje njegove partnerke Tine Gaber. 

Neda je poudarila, da je pomembno vprašanje, ali so si ljudje ta vtis ustvarili na podlagi objavljanja na Instagramu ali poročanja medijev o objavah. “To je velika razlika. Zelo dobro objavljata za Instagram, za splošno javnost pa ne. Za širšo javnost Golobu to objavljanje škodi, saj je prisotna izrazita razlika med tem, kako objavlja in kako komunicira,” je pripomnila Neda in dodala, da bi to poimenovala kot ‘srhljivo’.

Premierjevo srčno izbranko so pred kratkim kritizirali tudi zaradi njene obleke, ki si jo je izbrala za proslavo ob dnevu državnosti. Mnogim se je zdela neprimerna, predvsem zaradi bleščic, ki so krasile dolgo zeleno obleko. Kako se je na to odzvala Gabrova, preberite TUKAJ.

Tina se je na udaru javnosti znašla tudi lansko leto, ko so odmevale njene izjave o odlovu nutrij, ki so užalile celo stroko. Takrat je namigovala na sistemsko korupcijo in bila ena izmed 24 tisoč Slovenk in Slovencev, ki so podpisali peticijo proti odlovu nutrij.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 24
  • tomaz438 09:04 29.junij 2024.

    Prvo kot prvo, vi novinarji res nimate kaj pisati kot poročati in slediti Tini na vsakem koraku in jo ocenjevati. Res je da bi se lahko tudi onadva malo manj izpostavljala, ker tega jima res ni treba. Ker glede na ...prikaži več komentarje smo naradod za.... Res žalostno, kaj smo postali. Žalimo, zmerjamo se vsepovlrek, pa kako in kdo smo sploh mi, da lahko sodimo o drugih.

  • ginko 00:48 29.junij 2024.

    420.000 golazni in 490.000 nevolivcev je izvolilo današnjo fašistično vladajočo golazen, ki si jo ti kučan javno podprl kot blefer (poznavalec) kaj je dobro za vas udbo-komunajzarsko mafijo ne pa za pošten slovenski narod.

  • Soljatar 16:48 28.junij 2024.

    za koji kurac se piše o tej kuvetini na dolgo in široko?...golobar ni vreden, da se ga sploh omenja, ta lajdra je pa za ignor na celi črti...

Sorodne novice