Magazin > VIP
41038 ogledov

Na sinočnji proslavi vse oči uprte v Tino Gaber

Tina Gaber Epa
S to kreacijo je navdušila.

Sinočnje proslave ob dnevu državnosti se je udeležila tudi premierjeva srčna izbranka Tina Gaber, ki je blestela v kreaciji modne oblikovalke Jerneje Podbevšek Zhembrovskyy. Nosila je dolgo svetlečo olivno zeleno obleko iz kolekcije Hero Odissey 2023/2024. Zaradi dolžine obleke jo je morala med hojo nositi rahlo privzdignjeno. Jerneja je Tino sicer uredila že za več uradnih dogodkov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Golob (@_robertgolob_)

Tina in Robert sta pred kratkim poskrbela za pravi medijski pomp, saj mnogim ni bil pogodu njun odhod v Ameriko, kjer sta si ogledala Dončićevo tekmo. Premier se zaradi odsotnosti ni mogel udeležiti mirovne konference za Ukrajino, ki je potekala v Švici. Namesto njega je tam odpotovala predsednica države Nataša Pirc Musar. 

Dopust je Golobu očitala tudi poslanka in vodja poslanske skupine SDS Jelka Godec: "Če ne živiš v realnem svetu in letiš v Dallas in križariš, je težko priti za en dan, dva dni v državo. /.../ Izpolnjujte svoje obljube, potem boste lahko izpolnjevali tudi svoje sanje.” S tem je namigovala na premierjev odhod v Dallas, kjer si je izpolnil svoje sanje, in na križarjenje, kamor sta se s Tino odpravila maja.

Tino Gaber je komentar poslanke tako pogrel, da se je oglasila na Instagramu. "Očitati našemu predsedniku vlade par dni predaha je pač nedopustno. Dela cele dneve. Dobesedno. Od letošnjega dopusta ni koristil niti dneva, lanskoletnega mu ostaja polovica. In s tem mesecem tudi propade. Izjave poslanke so zajedljive, kritične, manipulativne, zavajajoče in skrajno nevljudne. Ne le do njega, temveč do celotne družine. Me žalosti, da od te gospe in stranke drugega ne morem pričakovati. Zavajanje je njihova prioriteta. Kadar si vzamemo časa zase, tega ne skrivamo. Nikoli nismo. Lahko pa začnemo, če je to edini sprejemljiv način v Sloveniji," je zapisala.

Lepotica je svojo ljubezen branila tudi fizično na Čopovi ulici v Ljubljani. Kaj se je zgodilo, preberite TUKAJ.

 

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 39
  • jezero 07:46 27.junij 2024.

    Zakaj pa gospod Janša ne sedi v prvi vrsti? Ker rad meče solzivec na slovenski narod?

  • Avatar lopov
    lopov 06:43 26.junij 2024.

    Tina oblečena kot v monaku ko stranke iskala za najstarejšo obrt... klokočovnik ko da so ji tablete popustile... Kučan sedi kot pionirček osamljen palček smuk.... videti je bilo kot srečanje metalno bolnih

  • Avatar Zala
    Zala 22:35 25.junij 2024.

    Gospodična Tina, kar koli oblečete, tega ne znate nositi. Bleščice ne sodijo na državno proslavo. Lahko, da je denarja dovolj, a okusa in elegance se ne da kupiti.

Sorodne novice