Magazin > VIP
76912 ogledov

Video: Tako se poljubljata Golob in Tina

tina gaber, robert golob, ićkoti Marjan Cerar
Objemov in poljubov ne manjka.

"Živela sem popolnoma mirno življenje ... Potem je prišel on. In kot da politični parket ni dovolj adrenalinski, mi je predstavil še svet basketa. Kako naj grem danes normalno spat," je na Instagramu zapisala Tina Gaber in pokazala utrinke z Dončićeve finalne tekme v Dallasu. Iz posnetka pa je razvidno, da Tina Gaber in njen partner, premier Robert Golob nista le strastna navijača, temveč sta strastna tudi drug do drugega. Padali so poljubi in objemi, videti je, da je med njima strast še kako živa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

"Celo življenje sem sanjal o ogledu finala lige NBA in danes grem navijat za Luko v Dallas," je Golob prejšnji teden zapisal ob fotografiji z letališča. Kasneje mu je poslanka SDS sicer očitala, da naj najprej izpolnjujte svoje obljube, potem pa še svoje sanje. Ob tem je Tina Gaber pokazala, da ni le ljubeča partnerka, temveč tudi zaščitniška, ko je javno okarala poslanko. Več o tem TUKAJ. 

Začela pa so se tudi ugibanja, ali Golobov izlet v Dallas krijemo davkoplačevalci?  Iz kabineta Predsednika Vlade so za Slovenske novice sporočili, da je bil premier od 12. do vključno 14. junija na dopustu. "V tem času bo zasebno odpotoval v Dallas, kjer bo med drugim navijal za slovenskega košarkarja Luko Dončića. Stroške potovanja krije sam. Ker je varovana oseba, mora biti varovanje zagotovljeno ne glede na to ali gre za zasebne ali službene poti," so povedali za omenjen medij.  

Marsikomu pa se zdi lepo, da je premier dopust posvetil ogledu tekme enega naših najuspešnejših športnikov vseh časov. Glede na to, da je Luku uspelo priti v finale najbolj prestižne košarkarske lige na svetu, NBA, je že skoraj prav, da ga ob tem podpre tudi sam vrh slovenske politike. Da je Luko in Maverickse v prejšnji teden prišel podpreti slovenski premier, pa so poročali tudi ameriški mediji.

Kot je še ta teden razkrila Gaber, si premier oddiha ne privošči pogosto, nazadnje sta se za prvomajske praznike mudila na križarjenju, menda pa je Golobu ostalo še polovico lanskoletnega dopusta, ki mu s tem mesecem zapade.

 

Komentarjev 26
  • Avatar Herkules
    Herkules 18:21 19.junij 2024.

    Če že tako ljubi tega pobarvanega mini starčka brez etike in morale, naj ta nemoralna kurtizana pokaže de facto, koliko je do sedaj ona sama vplačala denarja v skupen proračun za vso to nenehno elitistično luksuziranje po svetu, če se ...prikaži več že bori in javno kaže kot zagreta emacinpiranka in feministka! Naturalije in SM niso gotovina! Ali pa je sponzoruša emacinpirana za vse, razen za plačevanje računov in luksuza! Vemo, komu se plačuje za sex in spremstvo!

  • Ender3 15:23 19.junij 2024.

    Prav primeren par sta za nadaljevanke, ki jih fabricirajo na Nori24tv. Sicer pišejo samo črno kroniko in preštevajo migrante.

  • tim6 12:41 19.junij 2024.

    Po pričakovanjih, Golob precej raje poljublja Andreja🤣🤣🤣🤣🤣🤣ckot nastavlja lice najeti starosti🤮🤮

Sorodne novice