Magazin > VIP
30239 ogledov

Če se spravite na Goloba, bo z vami obračunala Tina, kot je s to poslanko

tina gaber, robert golob, ićkoti Marjan Cerar
Brani ga "kot kočevskega medveda".

Lahko vam je všeč ali pa ne, nihče ne more trditi, da je Tina Gaber v vlogi partnerke predsednika vlade unikatna. Tudi v tem, da svojega dragega brani na vsakem koraku. Tudi fizično, kot se je nedavno zgodilo med incidentom na Čopovi ulici v Ljubljani, ko je stopila med premierja in naključnega mimoidočega, ki se je v predsednika zaletel, kot smo poročali prvi.

Slabo pa se vam piše tudi, če boste Roberta Goloba napadli verbalno, kot ga je v parlamentu poslanka in vodja poslanske skupine SDS Jelka Godec. "Če ne živiš v realnem svetu in letiš v Dallas in križariš, je težko priti za en dan, dva dni v državo. /.../ Izpolnjujte svoje obljube, potem boste lahko izpolnjevali tudi svoje sanje," je očitala premierju. Njena izjava se je nanašala na Golobov nedavni obisk ene od finalnih tekem NBA, v katerega se je s svojo ekipo letos prebil tudi Luka Dončić. Premier je  v svoji objavi na Instagramu namreč povedal, da si je s tem izpolnil sanje. Na križarjenju pa sta se Golob in Gaber mudila za prvomajske praznike.

Tina Gaber | Avtor: Instagram Instagram

Tino Gaber je komentar poslanke tako pogrel, da se je oglasila na Instagramu. "Očitati našemu predsedniku vlade par dni predaha je pač nedopustno. Dva cela dneva. Dobesedno. Od letošnjega dopusta ni koristil niti dneva, lanskoletnega mu ostaja polovica. In s tem mesecem tudi propade. Izjave poslanke so zajedljive, kritične, manipulativne, zavajajoče in skrajno nevljudne. Ne le do njega, temveč do celotne družine. Me žalosti, da od te gospe in stranke drugega ne morem pričakovati. Zavajanje je njihova prioriteta. Kadar si vzamemo časa zase, tega ne skrivamo. Nikoli nismo. Lahko pa začnemo, če je to edini sprejemljiv način v Sloveniji," je zapisala.

Morda pa je poslanka Godec pozabila, da si je v zadnjih dvajset letih luksuzne počitnice privoščil tudi predsednik njene stranke Janez Janša. Janševa daleč najbolj priljubljena destinacija je namreč Mavricij. Kot je leta 2022 poročal portal Necenzurirano, je ta otok v zadnjih 20 letih obiskal vsaj petkrat. 

Komentarjev 46
  • Avatar Boris Hribljan
    boris199 19:50 19.junij 2024.

    Dopust!?Kakšen dopust!? Saj ga ima vsak dan glede na to, da do sedaj ni nič naredil razen gospodično nutrijo nategnil!

  • sam1 22:18 18.junij 2024.

    Morda si drugič omisli partijo tenisa na enem od eksotičnih otokov,poa še malo pokrižari s kakšno jahto v lasti človeka,ki iz državne malhe vleče davkoplačevalske milijone,pa bo enak nekomu,ki je Smreki bolj všeč od same sebe......

  • jakec1575 21:32 18.junij 2024.

    godceva je bila vedno kmetica v glavo.

Sorodne novice