Slovenija
3268 ogledov

Golob pošolal Macrona: "Za razliko od njih tega v Sloveniji nismo naredili"

evropske volitve 2024,  Svoboda
1/7
Saša Despot
Čeprav trenutno kaže, da je rezultat pri dveh referendumskih vprašanjih precej tesen, Golob verjame, da bo "na koncu rezultat zelo jasen in ne bo tako tesen, kot se zdaj zdi".

Kot je po končanem volilnem dnevu povedal predsednik vlade Robert Golob, je vesel, da je bila udeležba tako visoka. "Vesel sem tudi, da so ljudje pokazali, da se zavedajo pomembnosti vprašanj, ki so bila postavljena na referendumu" je dejal in dodal, da je prepričan, da bodo vsa štiri referendumska vprašanja dobila odgovor "da". 

"Vesel sem, da je Slovenija danes za razliko od kakšne druge, večje države, pokazala levosredinski obraz tudi Evropi," je poudaril.

Čeprav trenutno kaže, da je rezultat pri dveh referendumskih vprašanjih precej tesen, Golob verjame, da bo "na koncu rezultat zelo jasen in ne bo tako tesen, kot se zdaj zdi".

Kot smo že poročali, je zaradi slabega rezultata na evropskih volitvah odstopil francoski predsednik Emmanuel Macron. Golob je ocenil, da se v Franciji niso dovolj zavedali pomena evropskih volitev, "za razliko od njih tega v Sloveniji nismo naredili"

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 23
  • Toma 07:21 10.junij 2024.

    Sedaj pa ne vem ali Golobček samo še bolj sere ali se bu v orenk blede?

  • Naklonsky 22:58 09.junij 2024.

    Vsak idiot je ponosen na neumnosti. Tu se pa lahko strinjamo z njegovo samokritično izjavo.

  • jakec1575 22:39 09.junij 2024.

    meni je zares smesno prepucavanje levo desno. desnicarji migrantov ne bojo izgnali, ker bo to povzrocilo kolosalno recesijo v evropi. sov za butaste desnicarske ovce, ki jim ne disi mesana solata. s priznavanjem putinu ukradenega ozemlja pa si pljuvajo v ...prikaži več lastno skledo. je pa res, da putin desetletja vlaga mrd v skrajno evropsko desnico. z zruseno ukrajinsko mejo so ogrozene vse meje po 2 sv vojni. desnicarji ne stekajo tega. ni vsak mir varen mir. tu gre za baltske drzave in se kaj. srbovanje