Magazin > VIP
30094 ogledov

Romantične fotografije premierja Goloba in njegove Tine vam bodo vzele dih!

Tina Gaber instagram
Naklonjenost si izkazujeta tudi v javnosti.

Premierja Roberta Goloba in njegovo srčno izbranko Tino Gaber je pot pred kratkim vodila čez Atlantik, kjer sta si ogledala tretjo tekmo končnice NBA. Žal se Dončiću in ekipi ni izšlo po načrtih, saj so izgubili še tretji dvoboj. Boston je bil tokrat boljši s 106:99.

S tribun sta za vrhunskega slovenskega košarkarja strastno navijala tudi premier Golob in Tina. Naklonjenosti med njima ni primanjkovalo, na eni izmed fotografij lahko vidimo, kako sta sedela tesno skupaj, Tina pa je Roberta objela čez ramo. Videti je, da sta se imela odlično, saj kljub porazu na tekmi nista mogla skrivati širokih nasmeškov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

“Celo življenje sem sanjal o ogledu finala lige NBA in danes grem navijat za Luko v Dallas,” je zapisal predsednik vlade ob fotografiji z letališča. Medtem ko se je Golobu uresničila dolgoletna želja, se je marsikdo spraševal, ali izlet krijejo davkoplačevalci.

Iz kabineta Predsednika vlade so za Slovenske novice sporočili, da je premier od 12. do vključno 14. junija na dopustu. "V tem času bo zasebno odpotoval v Dallas, kjer bo med drugim navijal za slovenskega košarkarja Luko Dončića. Stroške potovanja krije sam. Ker je varovana oseba, mora biti varovanje zagotovljeno ne glede na to ali gre za zasebne ali službene poti," so povedali za omenjen medij. 

Golob se zaradi odsotnosti ne bo udeležil mirovne konference za Ukrajino, ki bo ta konec tedna v Švici. Tja namesto njega potuje predsednica države Nataša Pirc Musar.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 24
  • matermila 11:20 19.junij 2024.

    Jebenti, res mi je vzelo sapo. Zaradi vaših bednih člankov.

  • Avatar Herkules
    Herkules 17:05 14.junij 2024.

    Pri babncah ni večjega kretena od starega kretena! Dokazano! Čeprav je bolj verjetno, da je tale znucana plačana escort samo brada (krinka) za neodgovornega lgbt golobčka iz omare!

  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 16:37 14.junij 2024.

    Za deset sekund sem nehal dihati!!! Nehajte s takimi Nebulozami, sicer me boste imeli na vesti!

Sorodne novice