Magazin > VIP
111718 ogledov

Znano, kdo je Golobu kril stroške za ogled Dončićeve tekme

Luka Dončić Dallas Mavericks Boston Celtics G3 finale NBA Epa
Izpolnil si je življenjsko željo.

Dallas Mavericks so sinoči izgubili še tretji dvoboj. Boston je bil tokrat boljši s 106:99. Na prvi domači tekmi v finalni seriji so Luka Dončić in soigralci nujno potrebovali zmago, saj bi Boston v nasprotnem primeru prišel do tretjega uspeha, s tem pa bi bila odločitev o novem prvaku lige NBA praktično že odločena. Še nihče namreč v zgodovini ni nadoknadil zaostanka z 0:3 v zmagah.

Tekmo sta si v živo ogledala tudi premier dr. Robert Golob in njegova srčna izbranka Tina Gaber. "Celo življenje sem sanjal o ogledu finala lige NBA in danes grem navijat za Luko v Dallas," je zapisal ob fotografiji z letališča.

Hitro pa so se začela ugibanja, ali Golobov izlet v Dallas krijemo davkoplačevalci?  Iz kabineta Predsednika Vlade so za Slovenske novice sporočili, da je premier od 12. do vključno 14. junija na dopustu. "V tem času bo zasebno odpotoval v Dallas, kjer bo med drugim navijal za slovenskega košarkarja Luko Dončića. Stroške potovanja krije sam. Ker je varovana oseba, mora biti varovanje zagotovljeno ne glede na to ali gre za zasebne ali službene poti," so povedali za omenjen medij. 

Marsikomu pa se zdi lepo, da je premier dopust posvetil ogledu tekme enega naših najuspešnejših športnikov vseh časov. Glede na to, da je Luku uspelo priti v finale najbolj prestižne košarkarske lige na svetu, NBA, je že skoraj prav, da ga ob tem podpre tudi sam vrh slovenske politike. Da je Luko in Maverickse v sredo prišel podpreti slovenski premier, pa so poročali tudi ameriški mediji.

Robert Golob | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 30
  • Avatar mahatma2
    mahatma2 12:21 14.junij 2024.

    Če bi takole obirali gologlavega komunistićnega jastreba , bi rekel , da je prav , da se obira tudi grivastega goloba. Toda vedno bolj imam občutek , da tudi je žurnal vedno bolj in bolj prekriti del NORE TV.

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:44 14.junij 2024.

    Gre na tekmo,da ga bo vsaj nekdo videl po ameriški TV

  • Rim 23:09 13.junij 2024.

    Pa še njegovo številko je oblekel! Ni čudno, da je bil Dončič izključen.

Sorodne novice