Magazin > VIP
12488 ogledov

Znana Slovenka zagnala vik in krik, sedaj pa ona drugi naredila podobno

Katarina Benček Instagram
Poglejte, kaj si je drznila!

Katarina Benček se je pred kratkim udeležila modnega dogodka v Celju, kjer je nosila belo obleko, ki je pokazala velik del njenih nog. Ko je eden izmed spletnih portalov zapisal članek o dogodku, so med drugim komentirali tudi Katarinin videz. Zapisali so: "Katarina Benček. Pred nami stoji kepa snežena, podoba celotna je malce cenena. Nekakšen predpasnik je pentlja orjaška, odvečno izstopa pisana 'taška'. Pod pazduho vrvica bela ven kuka, se zdi, da ji stati v petah je muka. Za nekaj pa vendar te noge so prida, saj vsak 'fuzbaler' ji jih zavida."

To je sprožilo buren odziv Benčkove, ki je zapisala, da gre za zasmehovanje in da se ne čudi temu, da je med dekleti toliko prehranskih motenj in lepotnih popravkov. V bran so ji stopile številne spletne vplivnice, tudi Alenka Košir.

Nedavno pa se je Katarina mudila v Parizu, kjer je posnela žensko v intimnem trenutku, med britjem nog, in jo tako postavila v neroden položaj (Obraz smo v uredništvu zakrili.). Benčkovo smo kontaktirali in vprašali, ali bi tu morebiti lahko šlo za zasmehovanje in zakaj takšna dvojna merila. Odgovorila nam je: "Kaj, kakšno zasmehovanje. To je tako, kot da bi se nekdo gol nastavljal na njegovem balkonu in balkon sploh ni bil tako visok, kot se vidi na posnetku."

 | Avtor:

Kadar gre za fotografiranje osebe v njenem prostoru, v Sloveniji glede neupravičenega slikovnega snemanja naš Kazenski zakonik v 149. členu sicer določa: "Kdor neupravičeno slikovno snema ali naredi slikovni posnetek drugega ali njegovih prostorov brez njegove privolitve in pri tem občutno poseže v njegovo zasebnost, ali kdor takšno snemanje neposredno prenaša tretji osebi ali ji takšen posnetek prikazuje ali ji kako drugače omogoči, da se z njim neposredno seznani, se kaznuje z denarno kaznijo ali z zaporom do enega leta."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 20:18 13.julij 2023.

    Nevoščljivost te kure.

  • Majazmaja 11:00 13.julij 2023.

    Kdo je ta ženska, da se toliko piše o njej?

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 09:49 13.julij 2023.

    Ne morem verjeti o čem se vse to piše in razpravlja na spletu.

Sorodne novice