Magazin > VIP
48 ogledov

Zvezdnica na zaročenčevem pogrebu pela

Michelle Dockery’ Profimedias
Johna Dineena, zaročenca igralke Downtown Abbey, Michelle Dockery, so na Irskem položili k večnemu počitku. Igralka je imela na pogrebu ganljiv govor.

"John je bil tako v poslu kot tudi v zasebnem življenju zelo lojalen človek. Če je stal v tvojem kotu, ti je stal ob strani. V čast mi je, da sem ga poznala, da sem ga ljubila in da je on ljubil mene. Bil je moj prijatelj, moj kralj, moj heroj,“ je o svojem zaročencu, ki je zaradi raka umrl dva dni pred svojim 35. rojstnim dnevom, povedala zvezdnica in še dodala, da je bil njegov šarm "legendaren". "Na zelo nevsiljiv način je lahko vsakogar prepričal v vse. Še zlasti ženske … Ko je stopil v sobo, so ga vsi opazili. Imel je dober smisel za humor, ljudje so ga zares zanimali."

Zvezdnica je na pogrebu nato zapela Johnovo najljubšo pesem The Folks Who Live on the Hill.

K oltarju je Johnova družina prinesla nekaj osebnih predmetov, med drugim njegovo najljubšo igračo iz otroštva (plišasto opico), majico njegovega najljubšega ragbi moštva in kravato, ki je simbolizirala njegov uspeh v karieri. John, ki je šele v začetku leta izvedel, da ima raka, je bil strokovnjak na področju odnosov z javnostmi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.