53 ogledov

Na Guns 2 Roses bosta odrockala ...

Guns 2 Roses Arhiv skupine, MySpace
V ljubljanski Cvetličarni boste lahko v soboto, 10. decembra 2011, uživali ob hitih legendarne rock skupine Guns N’Roses. V goste namreč prihaja tribute bend Guns 2 Roses. Izžrebana srečneža bosta velike uspešnice prepevala brezplačno. To pa sta ...

Na Guns 2 Roses bosta brezplačno odrockala Jasmina Urbančič in Anton Stropnik. Čestitamo!

Guns 2 Roses hite legendarne skupine preigravajo vse od leta 2002, ko so z nastopi ubrali podobno pot kot Guns N'Roses v osemdesetih letih. Igrajo namreč tudi v tistih klubih, ki so iz Guns N'Roses naredili enega največjih rock'n'roll skupin vseh časov.

V ljubljanski Cvetličarni bodo Guns 2 Roses igrali hite s plošč Appetite For Destruction, G N'R Lies, Use Your Illusion 1 in 2, Spaghetti Incident?, Chinese Democracy, pa tudi pesmi, ki so jih Gunsi izvajali le v živo.

Po dveh letih se fantje torej vračajo na kraj zločina; nazadnje se jih lahko spomnite, ko so s kombijem prišli iz Anglije naravnost v slovensko prestolnico, saj so zaradi ognjenika na Islandiji vsa letala ostala na tleh.

Cena vstopnice v predprodaji sicer znaša 16 evrov, na dan koncerta 19 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.