Slovenija
1756 ogledov

19-letnik zletel s ceste, to je sledilo

Reševalno vozilo UKC Ljubljana Profimedia
Dve osebi so odpeljali v bolnišnico.

"Radovljiški policisti so včeraj nekaj čez 23. uro obravnavali prometno nesrečo na regionalni cesti Lesce - Bled, v kateri je 19-letni voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo v ovinku zapeljal izven vozišča," so danes sporočili s kranjske policijske uprave.

Voznik in dva potnika v avtomobilu so bili lažje poškodovani, na kraju jim je nudilo pomoč zdravstveno osebje, dve osebi sta bili z reševalnim vozilom prepeljani v zdravstveno ustanovo.

Na kraju so bili tudi gasilci. Promet je bil v času ogleda prometne nesreče oviran in je potekal izmenično enosmerno. Policisti za voznika vodijo prekrškovni postopek.

"Kranjski policisti so bili v petek okoli 17.30 obveščeni o prometni nesreči, v kateri je 74-letni voznik osebnega avtomobila na dovozni površini javnega parkirišča zaradi nepravilnega premika vzvratno trčil v drug osebni avtomobil. Voznik slednjega je bil lažje poškodovan in je po nesreči sam poiskal zdravniško pomoč. Policisti za povzročitelja prometne nesreče vodijo prekrškovni postopek," so še sporočili s kranjske policijske uprave. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice