Slovenija
17 ogledov

Blackberry ima še težave

Blackberry Reuters
Že tretji dan zapored se številni uporabniki mobilnih telefonov blackberry srečujejo z motnjami pri dostopu do interneta ter pošiljanju sporočil z uporabo storitve Messenger.

Proizvajalec blackberryjev, kanadsko podjetje Research in Motion (RIM), je v torek pojasnil, da so imeli težave na vozlišču, ki naj bi jih kmalu odpravili.

Uporabnikom blackberryji že tri dni ne omogočajo več kot opravljanje klicev in pošiljanje SMS-sporočil. Sprva je bilo videti, da so motnje omejene na Evropo, Bližnji vzhod in Afriko, vendar so pritožbe kasneje začele prihajati tudi iz drugih držav, kot so Indija, južnoameriške države, Kanada in ZDA.

V podjetju RIM pravijo, da so težavo na vozlišču že odpravili, motnje pa se nadaljujejo zaradi nakopičenega prometa. Zastoj intenzivno odpravljajo. Pojasnili so, da je sicer ob težavah na vozlišču odpovedal tudi rezervni sistem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.