Slovenija
28 ogledov

Brezplačni internet za goste

Glavna atributa kampa sta mir in sprostitev v naravi. (Foto: Polona Pegan) Žurnal24 main
Kamp Šobec. Pokritje z brezžičnim internetom. Ustvariti želijo okoli 80 tisoč nočitev.

Kamp Šobec danes odpira vrata prvim obiskovalcem. Glavna novost je pokritje kampa z brezžičnim internetom, ki bo za goste brezplačen. “To je korak, ki je bil nujen in nas dela primerljivejše z drugimi kampi,” pravi direktor Sašo Gašperin.

Prvi konec tedna ter v nadaljevanju meseca ne pričakujejo večjega obiska, prvi naval pa bo verjetno za prvomajske praznike. “Za julij in avgust je povpraševanja veliko, tudi za maj je v redu, junij pa je za zdaj še zelo prazen,” pojasnjuje Gašperin. Lani sta bila opazna povečanje števila slovenskih gostov in velik upad angleških gostov. Šobec je obiskalo okoli 17 tisoč gostov, ki so ustvarili 70 tisoč nočitev. Letos pa upajo, da bodo ustvarili deset tisoč nočitev več kot lani.

Poplave pustile razdejanje

Prejšnji teden so kamp očistili zimske nesnage, prepleskali so tudi nekatere objekte. Največ dela so imeli z odpravljanjem posledic decembrskih poplav, ki so v spodnji del kampa nanosile 80 kubičnih metrov mivke in peska.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.