Slovenija > Črna kronika
1431 ogledov

Huda prometna nesreča na Dolenjskem

Novice: Pri nas. Streljal v avto. Reševalni pas/Twitter
Voznik je zaradi hudih poškodb umrl na kraju dogodka.

Na cesti Trebnje-Novo mesto, pri Dolenjem Podborštu v občini Trebnje, je nekaj pred 9. uro prišlo do hude prometne nesreče. Osebno vozilo je zapeljalo s ceste na odbojno ograjo, se prevrnilo in trčilo v podporni steber nadvoza. Voznik je zaradi hudih poškodb umrl na kraju dogodka, piše na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje.

Slovenija Na dolenjski avtocesti življenje izgubil 44-letni voznik

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Trebnje so kraj dogodka zavarovali, s tehničnim posegom iz razbitin avtomobila izrezali voznika in z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine.

jernej kac Huda nesreča Slovenija Po nesreči paraplegik: Voziček je le ena od težav, sicer najbolj opazna, a ne največja

Na kraju so bili prisotni reševalci Nujne medicinske pomoči Trebnje, ki vozniku niso mogli več pomagati, in dežurni delavec cestnega podjetja.

Kot navaja Prometno informacijski center za državne ceste RS, je regionalna cesta Trebnje-Grm pri Dolenjem Podborštu zaprta.

rudnik Soko Sokobanja Tragedija Svet Eksplozija v Srbiji: osem mrtvih!

Voznik tovornega vozila s ceste izrinil avtobus in pobegnil

V Praprotnem v občini Škofja Loka je voznik tovornega vozila zaradi neprilagojene hitrosti vožnje na ovinku iz ceste izrinil avtobus s potniki, ki je vozil nasproti. Avtobus je obstal delno izven ceste, voznik tovornega vozila pa je odpeljal naprej. V nesreči ni bil nihče telesno poškodovan, so sporočili iz Policijske uprave Kranj.

vlak železnica tiri KRONIKA Gorenjska Jesenice: Ob 3. zjutraj zaprli železniško postajo

Kot so pojasnili, so voznika tovornega vozila nato v Ljubljani izsledili policisti avtoceste policije. Proti njemu poteka postopek.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.