Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Izmišljena ugrabitev

(Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Sedemnajstletnik je želel privabiti pozornost nekdanjega dekleta in uprizoril svojo ugrabitev.

Kot smo poročali, je 17-letnik iz okolice Kopra v nedeljo zvečer poklical policijo in prijavil, da naj bi ga v Bošamarinu pri Kopru ugrabili štirje italijansko govoreči neznanci. Ti naj bi uporabili kombinirano vozilo neznanih italijanskih registrskih številk. Neznanci naj bi ga pri nogometnem igrišču v Bošamarinu na silo zvlekli v vozilo in ga proti njegovi volji odpeljali v kilometer oddaljen gozdiček pri Šmarjah, kjer naj bi mu roke zvezali z žico, nato pa ga z električnim kablom privezali k drevesu. Ob tem naj bi mu ukradli sto evrov.

Za pozornost bivšega dekleta
Koprski kriminalisti pa so ugotovili, da se trditve sedemnajstletnika ne skladajo z ugotovitvami preiskave. V nadaljevanju se je izkazalo, da si je ugrabitev ter rop izmislil in ju uprizoril. Kriminalisti in policisti so prišli do zaključka, da je dejanje storil z namenom, da pritegne pozornost nekdanjega dekleta.

Zoper sedemnajstletnika bodo kriminalisti podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Kopru zaradi krive ovadbe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.