Slovenija > Črna kronika
97 ogledov

Klemna našli mrtvega

Klemen Koman PU Kranj
Pogrešanega 31-letnega Klemna Komna iz Radovljice so našli mrtvega. Na višini okoli 1800 metrov je zdrsnil in padel, ter se smrtno poškodoval.

S policije so sporočili, da preklicujejo iskanje 31-letnega Klemna Komna iz Radovljice. Slednjega so v petek okrog 15. ure namreč našli mrtvega na območju Storžiča, v zahodnem delu Kamniško-Savijnskih Alp.

Policisti so ugotovili, da je Radovljičan na višini okoli 1800 metrov na plezalni poti v "Črnem grabnu" v Storžiču, zdrsnil in padel, ter se med padcem tako hudo telesno poškodoval, da je na kraju umrl.
O dogodku so obvestili pristojno državno tožilstvo.

Javil, da se je vrnil

Svojci so Klemna pogrešali od četrtka. Pogrešani je bil včeraj namenjen v gore, kamor se je tudi odpravil. Okoli 15. ure je po telefonu še sporočil, da se je vrnil iz Storžiča, pozneje pa ni bil več dosegljiv. Policisti so njegovo vozilo izsledili v okolici Doma pod Storžičem nad Lomom pri Tržiču.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.