Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Na Facebooku spoznala morilca

18-letna Nona Belomesoff. (Foto: Facebook) Žurnal24 main
Najstnico, ki naj bi preko spletne družbene mreže Facebook spoznala dva moška in z njima načrtovala taborjenje, so našli mrtvo.

20-letnega moškega iz mesteca Leumeah, ki je okoli petdeset kilometrov oddaljeno od Sydneya, so obtožili umora 18-letne None Belomesoff. Policija domneva, da je bil neimenovani moški edini storilec.

Družina 18-letne None je policijo o njenem izginotju obvestila po tem, ko ni bila dosegljiva na mobilni telefon. Domačim naj bi povedala, da se s sodelavci odpravlja na taborjenje, domov pa naj bi se vrnila v četrtek. Policija je razkrila, da je najstnica preko spletne strani Facebook načrtovala zmenek z dvema moškima na železniški postaji Leumeah.

Nonin 20-letni brat je povedal, da je bila njegova sestra mirno dekle. „Ves čas je bila doma,“ je še dodal. Avstralska policija je uporabnike Facebooka opozorila, „naj bodo bolj previdni.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.