Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Najstniki poskusili oropati prodajalno

Ljubljanski policisti so aretirali trojico starejših najstnikov, ki so poskušali oropati prodajalno na Nazorjevi ulici. Najstniki pretepli prodajalko.

Trojica, stara od 17 do 19 let, se je včeraj ob 11. uri dopoldne lotila na srečo ponesrečenega ropa. Dva sta vstopila v prodajalno in si ogledovala predmete, tretji pa je čakal zunaj. Ko so vstopile stranke, sta odšla ven, ko pa so stranke zapustile prodajalno, sta se znova vrnila.

Približala se jima je prodajalka, ki pa jo je 19-letnik zbil na tal. Na pomoč mu je priskočil še 18-letnik. Prodajalko sta poskušala zvezati. "Hrup (prerivanje in kričanje) je zaslišala ena izmed zaposlenih v bližini, ki je začela klicati na pomoč. Vsi trije osumljeni so se ob tem razbežali. Klice občanov na pomoč sta zaslišala tudi policista, ki sta v bližini opravljala naloge javne varnosti," so sporočili iz policije.

Policista sta pritekla do prodajalne in opazila trojico, ki je bežala. Enega od roparjev sta takoj prijela, ostala dva pa so prijeli drugi policisti.

Trojica je zdaj za zapahi, policisti pa bodo zoper njih vložili kazensko ovadbo na sodišče. Prodajalka je med ropom utrpela le lažje poškodbe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.