Slovenija > Črna kronika
4336 ogledov

Noro: V Ljubljani hudo pretepajo za nekaj deset evrov

park Tivoli Anže Petkovšek Sprehajalca v parku Tivoli.
S policijske uprave Ljubljana poročajo o dveh podobnih primerih roparske tatvine, en oškodovanec huje poškodovan.

V Ljubljani sta se v soboto zgodila dva grozljiva dogodka. Policisti so bili v soboto okoli 18. ure obveščeni o dogodku na območju centra mesta Ljubljane, kjer so štirje osumljenci od oškodovanca zahtevali denar.

Ker jim ga ni želel izročiti, so ga začeli pretepati. Pri tem so ga huje telesno poškodovali. Iz žepa so mu odtujili nekaj deset evrov gotovine in peš pobegnili s kraja.

"Na podlagi danega opisa in nadaljnjega zbiranja obvestil so policisti vse štiri osumljence prijeli na območju Policijske uprave Koper ter enemu odvzeli prostost. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah kaznivega dejanja. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo," so sporočili. 

Napadlo ju je pet oseb

Okoli 22. ure je do še ene podobne roparske tatvine prišlo v parku Tivoli. "Po do sedaj zbranih obvestilih je pet oseb obstopilo mlajša oškodovanca in od njiju zahtevalo denar. Ker nista želela izročiti denarja, so sebe enega izmed oškodovancev začele pretepati in ga lažje poškodovale. Med tem mu je iz žepa padla denarnica z nekaj deset evri gotovine, ki so jo osumljenci odtujili in peš zbežali s kraja. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka," opisujejo grozljivo dogajanje v parku. 

Nasilje, pretep Slovenija V pretepu zaradi posojanja denarja poškodovana 43-letnik in otrok trkanje na vrata Koper Slovenija Potrkal na vhodna vrata, nato pa moškemu ob glavo prislonil pištolo Nogometno igrišče Slovenija Na otroškem turnirju so se stepli, posredovala policija

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 21
  • Avatar Leon
    Leon 11:56 08.september 2024.

    EU sledi podobi USA glede nacionalnih skupnosti ,tako tudi Slovenija ne bo več država Janezov in Mick ampak tudi državljanov ostalih verskih skupnosti in etičnih skupin . To je davek na vstop v EU skupnost .

  • bobubob 11:50 08.september 2024.

    Nekdo sabotira sistem tako, da namenoma prepoveduje za red in mir nujna orodja - uvedbo dolžniškega zapora, delovnih taborišč in izvajanja zakonodaje za vse, ki se nahajajo tu - brez najmanjših izjem. Če se posledično izkaže, da je zakon napisan ...prikaži večn neživljenjsko, ga je treba spremeniti in sprememba seveda spet velja - za vse ! Nekdo? Ja vsakokratna od pišmeuharjev izvoljena slovenska vlada, ki leze v rit bruseljski kamarili. Pozicija - afera Vesel, t.i. opozicija - 'kovidizacija' države in plebsa

  • Orto 11:48 08.september 2024.

    Čez 10 let bomo kot Brazilija ali Mehika. Brez učinkovite policije, vse črno, stopnja kriminala zelo visoka, ponoči na ulicah samo kriminalci, normalni ljudje pa zaklenjeni v hišah ali stanovanjih.Molili bomo, da bodo naši otroci prišli domov iz šole nepoškodovani. ...prikaži več Varnost je VREDNOTA, ki so jo vse vlade do sedaj zanemarjale. Načrtno ali ignorantskego so zapostavljale varnostne strukture (SOVA, Policija, SV) ob tem, da so omogočale pozitivno diskriminacijo Ciganov in ekonomski migrantov.