Slovenija > Črna kronika
1 ogledov

Otroka ubila in zakopala na vrtu

dojenček Žurnal24 main
Starša iz Jüterboga četrtega otroka ubila in zakopala na vrtu. Vzrok naj bi bila finančna stiska, trije otroci naj bi jima bili dovolj.

"Dobrodošla v družini," je pisalo na vreči, v katero sta 35-letni oče in 38-letna mama zavila pravkar rojeno hčerko in jo zakopala na vrtu družinske hiše v Jüterbogu, poroča nemški Bild.

Par, ki ima že tri otroke, naj bi deklico ubil pred dvema letoma. Februarja je Kirsten zločin v opitem stanju priznala svoji najboljši prijateljici, ki je obvestila policijo.

Krivdo valita eden na drugega

Moški je vso krivdo za umor zvalil na svojo partnerico, ona pa trdi nasprotno. Pravi, da ji je dejal, da so trije otroci dovolj in da za četrtega nimata dovolj denarja.

"Rodila sem v kleti. Prišel je, zavil otroka v brisačo in izginil z njim. Ker sem bila zelo utrujena, sem zaspala. Naslednji dan mi je pokazal, kje jo je zakopal. Bila sem šokirana," je po pisanju Bilda dejala osumljenka. Tožilstvo ji ne verjame, saj je zadnjo nosečnost vseskozi prikrivala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.