Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Poskušala zažgati svojo hčer

Vrapčanska ulica Tomislav Miletic/PIXSELL
Tragedijo na Hrvaškem je preprečil nedelujoči vžigalnik.

Na Hrvaškem se je skoraj zgodila huda tragedija, potem ko sta zakonca iz Kakinca pri Bjelovaru poskušala zažgati svojo 21-letno hčer. "Videla boš svojega Boga, uničili te bomo, gorela boš pred našimi očmi," je po poročanju spletnega portala dnevnik.hr na svojo hčer vpila njena mati Ivanka T. Poskušala jo je izvleči iz hiše na dvorišče, kjer jo je s posodo bencina, da bi uresničil grožnjo, čakal njen oče Zdravko T.

Lastnica hiše na Vrapčanski ulici v Zagrebu, kjer je dekle živelo, je za hrvaške medije povedala, da sta starša hčerki grozila že prej. Dekletu so nudili zatočišče, potem ko je odšla od doma, da bi si poiskala delo. Delala je v pekarni, kjer sta jo na večer, ko se je odvijala drama, čakala starša in ji nato sledila domov.

Po poročanju hrvaških medijev je Zdravko T. v razburjenju z bencinom polil več oseb in grozil, da bo vse skupaj zažgal, a ga je k sreči ustavil nedelujoči vžigalnik. Zakaj sta se zakonca namenila storiti takšno dejanje, še ni znano. Policija je oba prijela in dogodek še preiskuje.

Komentarjev 2
  • ak 02:08 09.januar 2014.

    no, punca je dejansko videla svojega Boga... ne zgodi se velikokrat, da vžigalnik ob tako pravem času ne vžge... :P

  • sprehajalec 21:04 08.januar 2014.

    Izganjalca hudiča. Še obstajajo takšne stvari.