Slovenija > Črna kronika
1815 ogledov

Pri Jelšanah se je smrtno ponesrečil motorist iz Ljubljane

Nesreča motorista Profimedias
Zapeljal je na bankino in padel.

"Včeraj  ob 15.50 se je v Dolenjah pri Jelšanah zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. 57 letni voznik motornega kolesa iz Ljubljane je vozil po glavni cesti od Dolenj pri Jelšanah proti Dolenjem Zemonu. V desnem ovinku je zapeljal na bankino, kjer je izgubil oblast nad vozilom in padel. V nesreči se je tako hudo telesno poškodoval, da je na kraju nesreče umrl," je sporočila policija. 

V zadnjih 24 uraj je bilo sicer 73 prometnih nesreč, v 61 je nastala le materialna škoda, v preostalih 12 je bilo 13 oseb lažje telesno poškodovanih, ena huje, ena pa je v nesreči umrla. Zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu je policija zasegla štiri vozila. 

Policisti so v preteklih 24 urah na telefonsko številko 113 prejeli 1198 klicev, med njimi 13 nujnih. Med 422 interventnimi dogodki, v katerih smo posredovali, smo med drugim obravnavali 77 kaznivih dejanj, 55 kršitev javnega reda in miru ter 73 prometnih nesreč.

Med kaznivimi dejanji so pzabeležili 31 tatvin, 25 vlomov, 12 poškodovanj tuje stvari, 3 grožnje, po 2 dejanji nasilja v družini in povzročitvi telesnih poškodb, ter po 1 rop in ponarejanje listin. Dvema osebama so izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si        

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.