Slovenija > Črna kronika
54 ogledov

Rotvajler raztrgal triletnika

Policisti so dveletnega rotvajlerja po tem, ko je rešil žensko pred gotovim posi Žurnal24 main
V nemškem mestu Zörnigall je rotvajler iz do sedaj še neznanega razloga napadel komaj triletnega dečka, ki je v nekaj sekundah podlegel hudim poškodbam.

Triletni Dustin je konec tedna preživljal pri 76-letni babici Hildi K., ki ima v lasti dva psa, in sicer boksarko Lucy in rotvajlerja Spikea. Deček se je v nedeljo popoldan mirno igral na dvorišču pred stanovanjsko hišo, nakar ga je v nekem trenutku iz do sedaj še neznanega razloga napadel rotvajler. Babica, ki je videla krvavo dogajanje, je poskušala rešiti dečka, a žival je bila premočna. Po poročanju tamkajšnjih medijev je pes dečka ubil v nekaj sekudnah.

Sosed Horst K. je dejal, da je v trenutku, ko je zaslišal obupane otroške krike, pritekel so hiše, vendar je bilo že prepozno. "Prizor, ki sem ga zagledal na dvorišču, je bil grozljiv,“ je dodal za nemški časnik Bild.

Policisti, ki še vedno preiskujejo okoliščine tragedije, so psa uspavali. Eden izmed sosedov je za lokalni časopis zatrdil, da šlo za agresivnega rotvajlerja, ki je v preteklosti ubil nekaj potepuških mačkov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.