Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

Ubila svoja otroka, misleč, da izganja hudiča

Krvav nož Shutterstock
Policisti so aretirali žensko, ki je z nožem ubila svoja dva otroka, misleč, da izganja hudiča.

Zakieya Avery in njena prijateljica Monifa Sanford sta obsojeni umora enoletne Norell in dveletne Zyane, pa tudi načrtovanja umora petletne Taniye in osemletnega Martella. Vsi štirje so otroci 28-letne Zakieye. Policisti, ki so prišli na krvavo prizorišče zločina, so sporočili, da sta bila otroka zabodena do smrti, ko sta spala, starejša pa sta težje poškodovana, poroča SkyNews.

Zločin se je zgodil v ameriški državi Maryland. Može v modrem so poklicali sosedi, potem ko so na tleh pred hišo videli ležati okrvavljen nož. Ko so policisti prišli na prizorišče, so odkrili povsem krvavo notranjost avtomobila. Zakieyo so aretirali, ko je skušala zbežati iz hiše, kasneje pa so v notranjosti našli dve trupelci. Tuji mediji poročajo, da ju je mama ubila, ker je hotela iz njiju izgnati hudiča.

Njuno sestro in brata so odpeljali v bolnišnico, prav tako mamino prijateljico Monifo, ki so jo dan kasneje aretirali kot sokrivo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.