Slovenija > Črna kronika
82 ogledov

V predoru storil samomor?

(Foto: Gasilska brigada Koper) Žurnal24 main
Moški, ki je v noči s sobote na nedeljo v predoru Kastelec na avtocestnem odseku Kozina–Koper trčil v steno predora v odstavni niši, naj bi storil samomor.

Na Generalni policijski upravi so namreč pojasnili, da omenjene nesreče ne vodijo kot prometno nesrečo, temveč po prvih ugotovitvah kot samomor. Voznik je kljub hitremu prihodu gasilcev in reševalcev umrl na kraju nesreče.

Iz PU Koper pa so za zurnal24.si sporočili, da v zvezi z dogodkom v predoru Kastelec podrobnejših informacij ne morejo posredovati, saj policisti še vedno intenzivno ugotavljajo okoliščine dogodka in zbirajo dodatna obvestila.

nesre%C4%8Da, predor Kastelec | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main


Policisti sicer zadnji teden na slovenskih cestah niso zabeležili prometnih nesreč s smrtnim izidom. Letos so slovenske ceste zahtevale 58 smrtnih žrtev, v enakem obdobju lani pa 88 smrtnih žrtev, so zapisali na Generalni policijski upravi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.