Slovenija > Črna kronika
112 ogledov

Zadar: poigrali so se z vlakcem

Turistični vlakec v Zadru.
1/5
Pixsell
Turistični vlakec v Zadru je bil tarča mladih objestnežev. Za zdaj še neznani storilec je ponoči sedel za volan, se z njim najprej zapeljal po Zadru, nato pa je v begu pred policijo skočil iz vlaka. Slednji je nato pristal v morju.

Zadrska policija domneva, da se je z vlakcem "poigrala" mladina, ki se je ponoči domov vračala iz nočnih klubov. Eden izmed njih je sedel za njegov volan in se z njim v družbi kolegov najprej zapeljal po mestu.

Okoli čertrte ure zjutraj je njegov lastnik policijo obvestil, da so mu ukradli prevozno sredstvo in možje v modrem so šli na lov za njimi. Mladina je v begu očitno pozabila ugasniti motor in celoten vlakec se je znašel v morju.

Kot ob tem poroča 24sata.hr, lahko vlakec vozi največ 25 kilometrov na uro, zaradi česar, v času viška sezone, dela največ preglavic voznikom, ki so se zaradi zastojev že večkrat pritožili na tamkajšnjo občino.

Komentarjev 1
  • zic 14:30 04.september 2011.

    ta novica pa res ne rabi mestona naslovnici??? pol pa še napišite, da je neki japonski babici, danes pred kosilom ušla pohana kokoška!? zakaj nas pitate z novicami , ki se nas popolnoma nič ne tičejo!!!