Slovenija > Črna kronika
32 ogledov

Zaradi nesreče na Poljanski cesti gneča in zastoji

Nesreča na Poljanski
1/5
Anže Petkovšek
V nesreči na Poljanski cesti sta trčila dva osebna avtomobila, ranjeni sta dve osebi.

Nekaj pred 11. uro se je na Poljanski cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, zaradi katere je močno oviran promet. Po podatkih uprave za zaščito in reševanje sta trčili dve osebni vozili, poškodovana pa naj bi bili dva človeka. Posredovati so morali gasilci ljubljanske gasilske brigade.

Kot nam je povedala predstavnica za odnose z javnostmi pri Policijski upravi Ljubljana Maja Ciperle Adlešič, je po do sedaj zbranih obvestilih znano, da je voznica osebnega vozila znamke Renaul clio vozila po Poljanski cesti iz smeri Štepanjskega naselja proti Roški ter domnevno zapeljala na nasprotno smerno vozišče, po katerem je takrat pravilno iz nasprotne smeri pripeljal voznik osebnega vozila znamke Citroen berlingo. Oba voznika sta v nesreči utrpela lažje poškodbe. Na vozilih je nastalo za okoli 5000 evrov materialne škode.

Za čas reševanja prometne nesreče so na omenjenem odseku ceste nastajali zastoji, promet po  Poljanski pa je bil okoli 12. ure sproščen.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 19:21 19.september 2013.

    Prej bi rekel , da se je voznica vključila desno na Poljansko z ceste, ki prihaja od Ljubljanice in ji je iz rok ušel volan , tako da ni zvozila vseh 90 °