Slovenija > Črna kronika
6 ogledov

Zaradi nesreče v kateri je bil udeležen otrok, iščejo neznano voznico

Prometni znak in trak ob nesreči Mojca Marot
Policijska postaja Ljubljana prosi za pomoč pri razjasnitvi okoliščin prometne nesreče v kateri je bil udležen 12-letni otrok.

Nesreča se je zgodila 6. februarja. 2016 ob 18.10 uri se je na Dimičevi ulici pri hišni št. 2 v
Ljubljani. Zaradi nepravilnega prečkanja vozišča izven prehoda za pešce povzročil pešec otrok, star 12 let.
Po do sedaj znanih podatkih je bila v nesreči udeležena starejša neznana voznica, z daljšimi lasmi, oranžne barve, ki je vozila manjši osebni avtomobil, srebrne barve, neznane znamke in neznanih registrskih oznak, sporočajo s policije.
Neznana voznica je vozila po Dimičevi ulici iz smeri Kranjčeve proti Dunajski cesti, takrat pa je otrok prečkal vozišče izven prehoda za pešce iz njene leve strani, tako da ga je zadela s sprednjo stranjo vozila. Po trčenju je voznica izstopila iz vozila in otroku ponudila pomoč, vendar je ta ponujeno pomoč odklonil, češ, da ni poškodovan in odšel s kraja. Kasneje so ugotovili, da je pešec v trčenju utrpel lahke telesne poškodbe.

Policija naproša  vse, ki bi karkoli vedeli o okoliščinah prometne nesreče oziroma poziva neznano  voznico  omenjenega  vozila, da za razjasnitev okoliščin prometne nesreče sporoči podatke na Postajo prometne policije Ljubljana (01/583 88 20) ali interventno  številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Komentarjev 1
  • Eddie 12:50 27.februar 2016.

    "Zaradi nepravilnega prečkanja vozišča izven prehoda za pešce povzročil pešec otrok, star 12 let."Slovenština moj doma