Slovenija
87311 ogledov

Huda prometna nesreča: Avtocesta je bila zaprta

prometna nesreča kombija z migranti na Bavarskem Profimedia
Zaradi prometne nesreče je bila zaprta dolenjska avtocesta pri izvozu Višnja Gora iz smeri Ljubljane

Promet po dolenjski avtocesti, kjer se je pri izvozi Višnja Gora v smeri Ivančne Gorice zgodila prometna nesreča, po podatkih prometnoinformacijskega centra znova poteka tekoče. Tudi izvoz Višnja Gora, ki je bil zaradi nesreče nekaj časa zaprt, je odprt. Zastojev na tem cestnem odseku ni.

Pri izvozu Višnja Gora je namreč zjutraj vozilo trčilo v odbojno ograjo, so za STA pojasnili na Policijski upravi Ljubljana.

Na tem cestnem odseku zastojev po podatkih prometnoinformacijskega centra trenutno ni. Je pa zaradi prometne konice promet zgoščen proti mestnim središčem. Zastoji nastajajo na štajerski avtocesti še pred Lukovico proti Ljubljani ter pred delovno zaporo pri priključku Fram in na vzhodni mariborski obvoznici med Dragučovo in Zrkovsko cesto proti Slivnici. Prav tako so tudi na vpadnicah v Ljubljano, na dolenjski avtocesti od Grosuplja proti Šmarju Sap, na gorenjski avtocesti od Vodic proti Ljubljani in na ljubljanski obvoznici.

dezurn@stryria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Garancija
    Garancija 07:30 17.september 2024.

    Ta odsek je nevaren še posebno če je mokro,ker cesta v ovinku ni nagnjena na levo,in tisti ki tega ne ve to drago plača,se je pač treba držati prometnih znakov